Junghi in ambii ochi la trezire si tulburari de vedere
De aproximativ 7-8 ani am niste junghiuri in ochi cand ma trezesc de imi vine sa ma dau cu capul de pereti...In fiecare an merg la controale la diverse cabinete, spital dar intotdeauna acelasi raspuns(nu ai nimic, mergi acasa ca e de la oboseala)acum cateva luni baietelul meu mi-a aruncat cu un os in ochi si am facut tratament o luna de zile, junghiurile sunt mai pronuntate la ochiul lovit acum si de un an de zile vad unele punctulete plutitoare si vad in ceata la tv, cateodata mai imi dispare si imaginea cand citesc ceva s-au ma uit mai mult de 5 min la un obiect anume, se poate sa am nevoie de ochelari?Am uitat sa mentionez ca junghiurile dureaza cam 10 min si dupa aceea trebuie sa stau nemiscata cu ochii inchisi inca 10-15 min altfel ma dor din nou si am niste dureri de cap dupa aceea de nu imi trec cu nimic.
1 comentarii
Buna dimineata, durerea de cap de la sfarsit poate sugera ca toate aceste manifestari reprezinta "aura" unei migrene. Va recomand sa faceti control complet oftalmologic, in perioada unei crize, intr-un spital, ulterior sa mergeti si la neurolog.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Dureri de ureche, oki si masele (mai bine zis jum de cap)
- 15dureri oculare puternice
- 2dureri oculare
- 0dureri oculare
- 3lovitura in ochi scantei flex
- 0Transpiratie, dureri oase, dureri oculare
- 1Durere oculara
- 2Durere acuta, lacrimi, nu pot inchide ochii
- 1Durere intraoculara și tâmplă
- 8durere spre pleoape, e grav?
- 1Dureri puternice de ochi
- 0Durere ochiul stâng.
- 0Durere continua de ochi
- 0Senzatie ciudata ochi cand il misc
- 9Posibila sinuzita sau probleme oftalmologice?
- 0Durere ochi la miscare
- 2Durere ceafa si ochi
- 2Tulburări de vedere
- 4Ajutati-ma va rog cu o problema legata de ochi - junghiuri, lacrimez des
Mai multe informații despre: Durerea oculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: