ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Dureri in spatele ochilor

04-03-2017
mateialex
Nu este medic/terapeut
mateialex
Buna ziua. De foarte multa vreme ma confrunt cu problema asta, a durerii ochilor, in spatele lor, de parca cineva imi apasa pe ochi sau imi trage de nervul optic inauntru.Daca este putin rece afara, trebuie neaparat sa pun ceva in urechi caci ma dor foarte rau, ametesc, de parca ar introduce cineva un fier incins in timpane.Mentionez ca acum un an si ceva, am inceput sa consum lapte ( nu sunt in tara, asa imi puteam permite sa cumpar zilnic si sa maninc cu cereale). Tot felul de sensatii la nivelul capului, insomnii puternice aveam si nu stiam de ce. Am incetat sa mai beau si situatia s-a mai ameliorat. Acum 3 zile, mi s-a facut pofta de branza si am mincat o bucatica, si durerile ingrozitoare de ochi au revenit(in tot acest timp nu au disparut de tot). Deasemena in fiecare dimineata cand ma trezesc am nasul infundat, si se desfunda dupa ce stau in picioare, se aud chiar niste 'pacanituri'.La fiecare 2 maxim 3 zile 'colectez' din nas mucozitati albe si gelatinoase. Durerile oculare sunt insotite si de dureri ale capului in 'in moalele' lui sau uneori in spate. Din informatiile pe care le-am citit aici pe site este posibil sa am sinuzita sfenoidala. Am primit ca tratament amoxicilina, dar nu am putut lua mult caci ma durea capul, alt doctor mi-a prescris spray nasal si descongestionant, dar fara succes.Va multumesc si multa sanatate va doresc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: