Durere ochi
Buna ziua, am si eu o situatie ca dureaza de peste 3 saptamani. A inceput intr-o zi ca o nevralgie pe partea stanga, ma durea cap, cu maxilar, cu nas si ochi, tampla si undeva in cap. Am zis ca e o nevralgie simpla care o sa treaca si ma stiam si cu ceva probleme la masele. Am luat antiinflamator, am luat si antibiotic la un moment dat pentru o raceala cu secretii dar nu a trecut cu nimic. Dupa starea de urgenta am ajuns la stomatolog, mi-am extras maseaua de minte, am facut radiografie, se pare ca nu am nicio problema pe partea aceea. Am schimbat intre timp si locul unde lucram fiindca aveam si dureri de ceafa pe aceeasi parte. Acum durerile de cap si de ceafa m-au mai lasat, imi e ceva mai bine doar ca am ramas cu aceasta durere de ochi care se manifesta doar cand ma uit in sus. Este o durere vie, ma doare cumva ochiul si radiaza spre niste dinti si maxilar si chiar in nas pe nara respectiva. E o durere pe care nu o pot localiza ca lumea dar nu este una surda este doar vie. Mi se pare ciudat ca se manifesta doar cand misc ochiu; si ma uit in sus. Am fost si la oftalmologie fiindca aveam un mic ulcior pe pleoapa si mi s-a spus ca ochiul in sine nu prea da dureri. A mai patit cineva asa ceva? Are idee cam ce ar putea fi? Este extrem de deranjant si sunt si putin speriata.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Dureri de ureche, oki si masele (mai bine zis jum de cap)
- 3tensiune oculara
- 5Durere ochi permanente + lacrimare puternica
- 0dureri oculare
- 0Transpiratie, dureri oase, dureri oculare
- 1Durere intraoculara și tâmplă
- 1ochi durerosi
- 0Durere ochiul stâng.
- 0Durere continua de ochi
- 9Posibila sinuzita sau probleme oftalmologice?
- 2Durere ceafa si ochi
- 0Durere ochi stang la miscare in sus
- 2Tulburări de vedere
Mai multe informații despre: Durerea oculara durere oculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: