dureri oculare

23-07-2012
axinte ramona
Nu este medic/terapeut
axinte ramona
de circa 4 luni, mama mea in varsta de 48 de ani a inceput sa aiba dureri la globii oculari, insa numai in partea de sus a ochilor. Dimineata cand se trezeste ochii ii sunt umflati in partea de sus si chiar cea de jos, in special se umfla mai tare ochiul stang, umflaturi care peste zi diminueaza. Sunt zile in care durerea persista toata ziua si sunt zile cand nu simte durere mai deloc, in schimb ochii i se umfla in fiecare zi. S-a intamplat ca intinzandu-se in pat sau chiar la ridicarea din pat sa aiba puternice ameteli. A mers la medic unde i s-a zis ca are presiune oculara, a facut tratament cu picaturi timp de 2 luni, dar fara rezultat. Acum are o noua programare dar e tocmai la jumatatea lunii noiembrie. As dori sa stiu cam care ar fi parerea dumneavoastra si daca e posibil, sa ii dati dvs un tratament. Va multumesc si astept raspuns.
2 comentarii
0
25-07-2012, ora 19:47
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Edemele palpebrale ar putea avea drept cauza, o afectiune generala.Ne-ar interesa si niste investigatii sangvine (screening + TSH, fT4, proteina C reactiva, factor reumatoid ), examen sumar urina, ecografie abdominala, controlul TA, ECG, consult Boli Interne. Sa inteleg ca oftalmologul a stabilit diagnosticul de glaucom si a recomandat tratament cu un colir antiglaucomatos; tratamentul este permanent. Sa ne spuneti ce valoare are tensiunea intraoculara dupa inceperea tratamentului antiglaucomatos.Asteptam mai multe date; numai bine
0
26-11-2012, ora 22:42
nicole13
Nu este medic/terapeut
nicole13
Buna aceasi problema o am si eu dar la ochiul drept, durerea nu e permanenta...am observat ca pleoapa ochiului e mai umflata si mai cazuta la miscari ale ochiului ma doare partea de sus, interiorul ochiului.. globul ocular...nu am fost la oftalmolog inca..am tensiunea arteriala scazuta tot timpul am avut-o asa, nu stiu daca are legatura...nu sant in tara, aici un consult la medicul oftalmolog poate fi posibil dupa luni bune... in sistem privat nu am incercat, astept un raspuns, stiu ca sanatatea ar trebui sa fie prioritara insa de multe ori nu e... cateodata chiar din motive inventate multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: