jocuri sexuale cu frisca
buna ziua
acum 4-5 am folosit frisca comerciala (la tub) pentru jocurile sexuale vaginale si anale//nu am nevoie de judecati de valoare ci ma intereseaza care ar fi efectele folosiri friscai pe termen lung (mi/am facut analizele de secretie si papa nicolau si sunt bune(...ar trebuii sa/mi mai fac griji? (eram tanara si fara minte// acum mi/a venit mintea la cap ).mentiojnez ca jocurile sexuale cu frisca aveau loc cu dildo.uneori dubla penetrare concomitent cu folosirea de lubrifiant.
de 3 ani de zile am incetat.--..relatii normale...fara dildo, frisca sau alte minuni..
abtineti-va de la comentarii off topic.
multumesc anticipat.
acum 4-5 am folosit frisca comerciala (la tub) pentru jocurile sexuale vaginale si anale//nu am nevoie de judecati de valoare ci ma intereseaza care ar fi efectele folosiri friscai pe termen lung (mi/am facut analizele de secretie si papa nicolau si sunt bune(...ar trebuii sa/mi mai fac griji? (eram tanara si fara minte// acum mi/a venit mintea la cap ).mentiojnez ca jocurile sexuale cu frisca aveau loc cu dildo.uneori dubla penetrare concomitent cu folosirea de lubrifiant.
de 3 ani de zile am incetat.--..relatii normale...fara dildo, frisca sau alte minuni..
abtineti-va de la comentarii off topic.
multumesc anticipat.
4 comentarii
Daca ai PAP bun, analiza secretiei cu rezultate bune, col fara probleme, n-ai de ce sa te mai stresezi. Daca era sa fie ceva, se intampla mai devreme. Fa-ti analize anual si traieste fara stres, asta dauneaza mai mult decat toata frisca, , , ,
Fii fericita si sanatoasa!
Fii fericita si sanatoasa!
cum ti-am spus si mesajul privat nu ai de ce sa te temi daca totul este bine.
sa fii sanatoasa si sa nu te intereseze ce zic altii
sa fii sanatoasa si sa nu te intereseze ce zic altii
cum se citeste un mesaj privat?...multumesc pentru raspunsuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2fantezie sau perversiune
- 4fantezii sexuale
- 11fantezii sexuale !
- 9am fantezii interzise
- 5Pete rosii si vinete pe fund, dupa palmuire in timpul sexului
- 6Fanteziile sexuale si moralitatea
- 35FETISH, normal sau anormal
- 22iubita mea vrea sa incercam menaje à trois cu inca un barbat
- 8a cerut sa facem sex in 3
- 18Nebunii in dormitor?
- 4Fantezii sexuale