Fantezie in 3 mmf !

05-11-2023
r0c023
Nu este medic/terapeut
r0c023
Buna ziua! Sunt nou pe aici sper sa ma fac inteles si sa primesc un raspuns la problema mea :

Am o fantezie mai veche careia am inceput sa ii dau din ce in ce mai multa atentie acum, imi place sa imi vad sotia excitata sa o privesc sa o iubesc si am inceput din ce in ce mai des sa ma gandesc in timpul actului sexual ca mai este inca un necunoscut cu noi care o penetreaza si amandoi in acelasi timp ma excita mult mai ales gandul ca ea ar "exploda" de placere.
De curand i.am propus si reactia ei a fost cam urata sa suparat putin am lăsat-o balta sa linistit iar a doua zi a readus vorba si am discutat cu calm explicit momente in care ea nu a zis nici nu nici da dar parca mi se parea ca cumva o excita gandul(poate doar mi se pare) in final la sfarsitul discutiilor imi zice ca nu vrea sa incerce si imi lasa o impresie ca refuza de teama ca as vrea sa o testez. Nu vreau sa insist dar nici sa pierd ocazia daca ea ar vrea dar nu stie ce sa faca! Credeti ca nu ar fi excitant pentru ea sexul in 3 ? Sau ar trebui sa renunt la fantezia asta ! Cum sa procedez mai departe?
4 comentarii
0
05-11-2023, ora 20:04
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
"Credeti ca nu ar fi excitant pentru ea sexul in 3 ? Sau ar trebui sa renunt la fantezia asta ! Cum sa procedez mai departe? "

Fanteziile trec, nu te mai uita la filme xxx, vrei o familie respectata, ori vrei o familie cu probleme pt femeie ori ptr tine. Nu spui virsta, inteleg sunteti tineri, dar daca va doriti un bebe cum vei proceda ceri ajutor la altii ?
0
05-11-2023, ora 20:30
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
ti s-a parut ca o incanta gandul. pregateste-te de divort :)
sau vezi daca iti poti corecta imaginatia la un terapeut, ori prin hipnoza. intr-o casnicie normala, nu exista astefl de dorinte, in care sotia sa fie ftuta de altu. prin normala, ma refer la oameni obisnuiti.
0
05-11-2023, ora 20:56
r0c023
Nu este medic/terapeut
r0c023
Am inteles ! Renunt inseamna ca am o problema grava si am sa incerc sa remediez. Va mulțumesc de sfaturi :)

PS. Am un bebe sunt responsabil de familia mea :) 34 ani
0
14-04-2024, ora 08:20
Utilizator_227563
Nu este medic/terapeut
Utilizator_227563
Nu ai nici o problema grava, dacă soția ta vrea mergeți mai departe, dacă vă place continuați dacă nu, nu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: