fantezie sau perversiune
imi iubesc sotia foarte mult.in 19 ani de casnicie nu am avut relatii sexuale cu absolut nimeni in afara de ea.de 18 ani ma excita fantastic de mult ideea de adulter din partea ei.mi-as dori sa aiba relatii sexuale cu alti barbati si apoi sa-mi dea amanunte.stiu ca nu-i normal dar asa simt.in rest sunt absolut normal nu am nici o disfunctie sexuala.cum doamne o pot rezolva ?{problema}
2 comentarii
Actualmente paleta comportamentelor sexuale "normale" tinde sa fie tot mai larga. Pentru linistea si satisfactia ta (probabila) cred ca cel mai bun lucru ar fi sa discuti cu sotia ta, sa-i marturisesti sentimentele tale, dar si dorintele si in acelasi timp s-o intrebi care sunt preferintele ei sexuale (daca n-ai facut-o deja). O relatie adevarata, bazata pe dragoste, respect si intelegere reciproca, ar trebui sa reziste unei discutii sincere despre sex, nu?
Nu ești singurul cu așa fantezii și eu îmi doresc foarte tare să avem un prieten să ne întâlnim să ne distrăm și bineînțeles să facem sec amândoi cu soția mea. Când vor ei pot face și singuri, nu este nici o problemă, soția mea să fie ca o soție și pentru el.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4fantezii sexuale
- 28fantezii sexuale... in exces
- 11fantezii sexuale !
- 37despre SWING - schimb de parteneri
- 9am fantezii interzise
- 6Fanteziile sexuale si moralitatea
- 22iubita mea vrea sa incercam menaje à trois cu inca un barbat
- 8a cerut sa facem sex in 3
- 4jocuri sexuale cu frisca
- 18Nebunii in dormitor?
- 4Fantezii sexuale