fantezie sau perversiune

01-09-2005
zamolxe
Nu este medic/terapeut
zamolxe
imi iubesc sotia foarte mult.in 19 ani de casnicie nu am avut relatii sexuale cu absolut nimeni in afara de ea.de 18 ani ma excita fantastic de mult ideea de adulter din partea ei.mi-as dori sa aiba relatii sexuale cu alti barbati si apoi sa-mi dea amanunte.stiu ca nu-i normal dar asa simt.in rest sunt absolut normal nu am nici o disfunctie sexuala.cum doamne o pot rezolva ?{problema}
2 comentarii
0
01-09-2005, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Actualmente paleta comportamentelor sexuale "normale" tinde sa fie tot mai larga. Pentru linistea si satisfactia ta (probabila) cred ca cel mai bun lucru ar fi sa discuti cu sotia ta, sa-i marturisesti sentimentele tale, dar si dorintele si in acelasi timp s-o intrebi care sunt preferintele ei sexuale (daca n-ai facut-o deja). O relatie adevarata, bazata pe dragoste, respect si intelegere reciproca, ar trebui sa reziste unei discutii sincere despre sex, nu?
0
14-04-2024, ora 08:25
Utilizator_227563
Nu este medic/terapeut
Utilizator_227563
Nu ești singurul cu așa fantezii și eu îmi doresc foarte tare să avem un prieten să ne întâlnim să ne distrăm și bineînțeles să facem sec amândoi cu soția mea. Când vor ei pot face și singuri, nu este nici o problemă, soția mea să fie ca o soție și pentru el.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: