Sunt gravida daca...?
Buna seara! Sper sa imi raspundeti la intrebari, sunt putin speriata si de aceea. Am 17 ani si 9 luni. Azi impreuna cu iubitul meu ne-am jucat putin. Pai ne-am excitat, el a scos o substanta, inainte de ejacuare, m-a murdarit si pe mine putin pe blugi. Ne-am mai excitat putin si el a bagat pana in pantalonii mei si se juca cu mana acolo jos. Pe urma ne-am ridicat in picioare el si-a dat pantalonii in jos si mi-a dat si mie pantalonii si lenjeria intima, si-a bagat penisul intre picioarele mele si se tot freca acolo, tin sa spun ca nu a bagat penisul inauntrul vaginului, si sunt si virgina, si nu m-a dezvirginat. Nu si-a dat drumul acolo inauntrul meu. Da e posibil ca sperma lui sa intre in vaginul meu daca eu aveam penisul lui intre picioarele mele dar fara ca sa fi intrat vrun pic, si nici ceva ud din partea lui nu am simtit acolo jos.Sunt sanse sa raman gravida in urma acestei experiente chiar daca nu m-a dezvirginat, sau de pe mana lui care a bagat-o in pantalonii mei si se juca acolo fara sa bage mana prea adanc ca sa nu ma dezvirgineze. Sunt speriata. Sper sa imi raspundeti. Va multumesc
5 comentarii
Daca esti inca virgina nu ai de ce sa te stresezi. Linisteste te si asteapta menstruatia. Totul va fi bine!
pai inca sunt virgina, adica nu s-a intamplat nimic mai mult din ce am spus mai sus. Si menstruatia mi-a venit pe 5, si luna trecuta mi-a venit pe 7. Deci nu e nici o posibilitate sa fi ramas gravida?
Nu pentru ca:
1.esti virgina
2.nu a existat ejaculare
3.ti a venit menstruatia
4.erai in perioada nefertila
Nu trebuie sa te stresezi de o sarcina decat dupa ce iti pierzi virginitatea.
Ai grija!
1.esti virgina
2.nu a existat ejaculare
3.ti a venit menstruatia
4.erai in perioada nefertila
Nu trebuie sa te stresezi de o sarcina decat dupa ce iti pierzi virginitatea.
Ai grija!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4jocuri sexuale cu frisca
- 1Contact sexual fara penetrare și fără ejaculare
- 5Sarcina de la lichid prespermatic?
Mai multe informații despre: jocurile sexuale