Cum sa-mi sarisfac iubita?

22-04-2011
joan_1987
Nu este medic/terapeut
joan_1987
Cred ca am o mare problema cu iubita mea nu poate sa atinga niciun orgasm chiar si dupa o ora de sex. Ma puteti ajuta?
7 comentarii
0
22-04-2011, ora 05:00
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
Exista 2 variante in acest caz:

1.o trauma a partenerei
2 o problema de cuplu

Va sugerez sa ii spuneti iubitei sa mearga la un psiholog si de ce nu sa mergeti impreuna
0
22-04-2011, ora 09:38
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Lipsa orgasmului este o problema foarte frecventa, putand afecta pana la 40 % dintre femei potrivit unor studii. In afara de resursele terapeutice oferite de psihologie, sugerate de dna psiholog, o excelenta metoda de tratament este acupunctura, singura sau in asociere cu tratamentul homeopatic.
0
22-04-2011, ora 10:36
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
Ca sa apelati un un tratament, mai intai trebuie sa mergeti la o consultatie (sexopatologie), problema poate fi de ordin psihologic sau fiziologic. Sa nu excludem si cazul in care partenera din cauza lipsei de placere nu poate atinge punctul culminant. Aveti nevoie de o discutie detaliata pentru a primi sfaturi. Abia dupa, cand stiti care este motivul - puteti sa cereti si pareri.
0
22-04-2011, ora 14:03
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Nu e domeniul meu, dar acum pe bune, de ce nu o iei tu de nevasta ca sa se simta in siguranta si sa nu fie doar iubita pe care o poti schimba oricand. Crezi ca ea vrea numai sex? De ce sa nu vrea sa fie iubita si pentru ce este ea, , respectata. Apropo, stii tu ce este in inima ei, care este credinta ei, care sunt nevoile ei, visurile ei, stii tu cand se simte singura, esti tu umarul pe care poate plange? Sau pentru tine ea este doar obiect sexual pentru satisfacerea orgoliului tau masculin? Atunci... ce vrei mai mult?
0
22-04-2011, ora 15:34
joan_1987
Nu este medic/terapeut
joan_1987
Locuim impreuna de doi ani, suntem in strainatate dar incurand ne vom casatorii, o iubesc mult si nu vreau sa o pierd din cauza sesxului.
0
25-04-2011, ora 09:58
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
joan_1987, sa stii ca nu cantitatea este importanta, ci calitatea!!! Si daca o iubesti intr-adevar atat de mult, atunci incearca sa rezolvi aceasta problema cat mai repede.
Cati ani are iubita ta?
0
17-05-2011, ora 21:54
joan_1987
Nu este medic/terapeut
joan_1987
Sunt foarte fericit pt ca am reusit sa_mi satisfac iubita dar sa stiti ca ma costa apr doua ore va multumesc pt sfaturi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Absența plăcerii în timpul actului sexual
  • Tipuri de orgasme
  • Decalaje în orgasm pe parcursul vieții: explorarea impactului vârstei asupra ratelor de orgasm
  • Secretul orgasmului feminin: noi perspective dezvăluite de știință
  •