Cum sa-mi sarisfac iubita?
Cred ca am o mare problema cu iubita mea nu poate sa atinga niciun orgasm chiar si dupa o ora de sex. Ma puteti ajuta?
7 comentarii
Exista 2 variante in acest caz:
1.o trauma a partenerei
2 o problema de cuplu
Va sugerez sa ii spuneti iubitei sa mearga la un psiholog si de ce nu sa mergeti impreuna
1.o trauma a partenerei
2 o problema de cuplu
Va sugerez sa ii spuneti iubitei sa mearga la un psiholog si de ce nu sa mergeti impreuna
Lipsa orgasmului este o problema foarte frecventa, putand afecta pana la 40 % dintre femei potrivit unor studii. In afara de resursele terapeutice oferite de psihologie, sugerate de dna psiholog, o excelenta metoda de tratament este acupunctura, singura sau in asociere cu tratamentul homeopatic.
Ca sa apelati un un tratament, mai intai trebuie sa mergeti la o consultatie (sexopatologie), problema poate fi de ordin psihologic sau fiziologic. Sa nu excludem si cazul in care partenera din cauza lipsei de placere nu poate atinge punctul culminant. Aveti nevoie de o discutie detaliata pentru a primi sfaturi. Abia dupa, cand stiti care este motivul - puteti sa cereti si pareri.
Nu e domeniul meu, dar acum pe bune, de ce nu o iei tu de nevasta ca sa se simta in siguranta si sa nu fie doar iubita pe care o poti schimba oricand. Crezi ca ea vrea numai sex? De ce sa nu vrea sa fie iubita si pentru ce este ea, , respectata. Apropo, stii tu ce este in inima ei, care este credinta ei, care sunt nevoile ei, visurile ei, stii tu cand se simte singura, esti tu umarul pe care poate plange? Sau pentru tine ea este doar obiect sexual pentru satisfacerea orgoliului tau masculin? Atunci... ce vrei mai mult?
Locuim impreuna de doi ani, suntem in strainatate dar incurand ne vom casatorii, o iubesc mult si nu vreau sa o pierd din cauza sesxului.
joan_1987, sa stii ca nu cantitatea este importanta, ci calitatea!!! Si daca o iubesti intr-adevar atat de mult, atunci incearca sa rezolvi aceasta problema cat mai repede.
Cati ani are iubita ta?
Cati ani are iubita ta?
Sunt foarte fericit pt ca am reusit sa_mi satisfac iubita dar sa stiti ca ma costa apr doua ore va multumesc pt sfaturi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8prietenul meu are penisul prea mic
- 1lipsa orgasmului
- 5iubitul meu nu are orgasm
- 3nu am orgasm vaginal
- 4viata sexuala de un an si orgasm niciodata
- 13De ce nu am orgasm?!
- 3cate feluri de orgasme sunt, cum se manifesta fiecare?
- 3lipsa orgasmului
- 6Nu simt nimic in timpul actului sexual
- 3cand iti dai seamna ca ai orgasm?
- 10orgasm rapid in 10 secunde
- 8exista vreo sansa?
- 5Orgasm conditionat
- 0Nu am orgasm din sex!
- 6lipsa placerii
- 20Anorgasmie de mai bine de 11 ani... va rog sfaturi!
- 3Orgasmul
- 1Act sexual lipsit de placere
- 2orgasm clitoridian?
Mai multe informații despre: Orgasmul Lipsa orgasmului la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: