iritatie pe brat
am oiritatie pe bratul stg.cam la 150mm de cot, este rotunda in diametrul actual de apx. 20mm, marginea exterioara este rosie si pe 5, 6mm pe raza in interior se exfoliaza niste cojite. dupa portiunea aceasta tot inspre interior sunt dispuse in cerc 5 punctulete rosii.
a aparut ca o intepatura de tantar, cu mancarimea specifica numai ca a evoluat cu timpul pana la dimensiunea actuala.
poate cineva sa dea un diagnostic?, un tratament?
a aparut ca o intepatura de tantar, cu mancarimea specifica numai ca a evoluat cu timpul pana la dimensiunea actuala.
poate cineva sa dea un diagnostic?, un tratament?
3 comentarii
Este posibil sa faci o micoza, adica o "ciuperca". Ar fi bine daca te-ai adresa unui dermatolog in vederea efectuarii unui examen micologic si stabilirii unui tratament.
SPALA-TE CU CEAI MEDICINAL DE COADA SORICELULUI SI UTILIZEAZA UN TALK DE COPII, NORMAL FARA FRICA.NU E URTICARIE, POPULAR SE NUMESC, BUBE, DULCI
Baloo, descrii perfect iritatia... am si eu pe bratul meu stang - atentie nu zgandari punctuletele rosii din interior, se intinde! Eu am crezut ca m-a muscat un paianjen. Am facut examen micologic si s-a dovedit a fi TRICHOPHYTON spp - nu trece de la sine, doar cu tratament de durata... fugutza la dermatolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1iritarea pielii
- 3iritatii pe piele la soare
- 2Se poate face alergie la apa?
- 4m-am trezit cu un fel de iritatie a pielii in zona superioara a sanului drept
- 8Am iritatii pe fata? Ce imi recomandati?
- 3iritatie dupa aplicare baneocin pulbere
- 3Probleme cu tenul în fiecare vară
- 0iritatii si sarcina in luna a 5-a
- 0iritatie piele
- 0Iritatie de la epilat
- 3iritatie de la epilare!
- 2iritatie pe fata
- 3iritatie axila de la deodorant
- 21senzaţii arsuri piele
- 1Iritatie pe fata
- 0Problema foarte ciudata
- 3Arsuri, mancarimi intre picioare