de cam 2 luni bebele meu in varsta de 4 luni a facut abces fesier
buna ziua, am si eu o problema, de cam 2 luni bebele meu in varsta de 4 luni a facut abces fesier, a fost tratat primul abces dar din pacate la scurt timp a reaparut, medicul spune ca nu este in profunzime asa ca ia facut doar o mica incizie pentru a oferi o cale de iesire puroiului (procedura folosita si la primul abces plus un tratament cu antibiotice intravenos) tratament cu antibiotice nu mai facem, folosim doar betatida si rivanolul... .in momentul de fata suntem din nou in procesul de vindecare dar imi este frica sa nu reapara, aveti vreo idee cu ce as putea trata zona?
va multumesc
va multumesc
5 comentarii
Astfel de probleme se vindeca greu cu medicamente, rivanol si incizii.
Daca vreti va arat o metoda simpla dar eficienta pe care i.am aratat.o unei mame de aici din forum cu o problema similara si de atunci copilul s-a vindecat.
Daca vreti va arat o metoda simpla dar eficienta pe care i.am aratat.o unei mame de aici din forum cu o problema similara si de atunci copilul s-a vindecat.
momentan e bună betadina şi rivanolul, să aveţi grijă la zona respectivă să nu se atingă foarte mult de haine, să fie mereu curată etc, să nu se atingă şi să nu se frece prea tare de scutecel etc
Problema este in sange si corpul incearca sa o scoata afara prin punctul cel mai usor acesibil, puteti dezinfecta de milioane de ori...nu are deface cu nici un microb de afara.
Pentru a preveni reaparitia infectiei stafilococice, recoltati un exudat nazal, apoi ungeti o data pe zi in nasuc cu Fucidin - cantitate mica, timp de o saptamana, pentru ca nasul este locul de portaj al stafilococului. De asemenea, nu-i faceti baita completa pana la vindecare.
da te rog spune-mi mai multe despre metoda ta, mersi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Eritemul fesier
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: