nu stiu ce este.. ceva rosu pe labia mica
mi-a aparut pe labia mica ceva rosu in pile, mai mare si dureros, va rog sa imi spuneti ce ar putea fi?
4 comentarii
Ar putea fi o inflamare a unei glande care se afla acolo si se numeste Bartholin. De aici si denumirea de "bartholinita" a inflamarii acestei glande. Incearca un tratament local cu Fucidin crema in 2 aplicatii zilnice, dar s-ar putea sa fie necesara o mica incizie de evacuare a puroiului daca acesta colecteaza!
As vrea sa stiu daca "nodulul" dureros este format pe labiile mari (inspre interior) este tot o bartholinita?
Am o astfel de formatiune dureroasa si care a crescut mult de o zi si am remarcat ca apare si pe labia mare stanga ca"un bob de orez" tare la atingere dar nedureros inca. La fel s-a intamplat si cu cel dureros din dreapta la inceput: era acolo dar nu ma durea. In faza incipienta arata ca un punct de grasime sub piele.Sa ma astept sa se inflameze si ala? Am pus ihtiol...Nu stiu daca e bine! Astept sa-mi raspundeti! Va multumesc!
Am o astfel de formatiune dureroasa si care a crescut mult de o zi si am remarcat ca apare si pe labia mare stanga ca"un bob de orez" tare la atingere dar nedureros inca. La fel s-a intamplat si cu cel dureros din dreapta la inceput: era acolo dar nu ma durea. In faza incipienta arata ca un punct de grasime sub piele.Sa ma astept sa se inflameze si ala? Am pus ihtiol...Nu stiu daca e bine! Astept sa-mi raspundeti! Va multumesc!
Acesti "noduli" trebuie incizati si apoi evacuati.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4umflatura pe labiile mici = herpes genital?
- 6am o mancarime a labiilor de cateva luni
- 3alergie in zona labiilor
- 6rani pe labii ca niste taieturi
- 5puncte de grasime intre labiile mici si cele mari
- 5umflaturi si mancarimi vaginale + scurgere urat mirositoare
- 2labia mica stanga si dreapata deformate si lungite
- 13Umflatura labie mare
- 6prurit si roseata vaginala.. cred ca e candida
- 4Usturime si descuamare labii
- 3Necesita consultatia unui ginecolog?
- 0Chist pe pe labia mare.
- 4Iritatie labie mica