investigatii dupa cazatura

10-11-2011
daria dinca
Nu este medic/terapeut
daria dinca
Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti ce investigatii ar trebui sa ii fac fetitei mele in varsta de 2 ani si 6 luni daca la 2 luni a cazut pe gresie de la o inaltime de 50-55 cm. Mentionez ca dupa acel impact nu a avut nicio reactie (voma sau lesin) in afara de planset. atunci am fost cu ea la un medic pediatru care a vazut doar vanataia care se facuse la cap si a considerat ca nu este cazul sa o radiez la o varsta asa frageda.

In speranta ca veti da curs solicitarii mele, va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
13-11-2011, ora 10:40
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
De la lovitura au trecut 2 ani si 4 luni..De atunci si pana acum ai avut probleme cu copilul? A facut convulsii vreodata ? Plange mai tot timpul ? E normal dezvoltat ? Merge, vorbeste, vede bine ? Ti se pare ceva schimbat la copil in ultimul timp de crezi ca acum ar avea nevoie de investigatii ?Daca totul e normal, lasa fetita in pace ca nu are nimic.a avut doar o mica vanataie care a trecut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul