investigatii dupa cazatura
![daria dinca](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti ce investigatii ar trebui sa ii fac fetitei mele in varsta de 2 ani si 6 luni daca la 2 luni a cazut pe gresie de la o inaltime de 50-55 cm. Mentionez ca dupa acel impact nu a avut nicio reactie (voma sau lesin) in afara de planset. atunci am fost cu ea la un medic pediatru care a vazut doar vanataia care se facuse la cap si a considerat ca nu este cazul sa o radiez la o varsta asa frageda.
In speranta ca veti da curs solicitarii mele, va multumesc anticipat!
Va rog sa imi spuneti ce investigatii ar trebui sa ii fac fetitei mele in varsta de 2 ani si 6 luni daca la 2 luni a cazut pe gresie de la o inaltime de 50-55 cm. Mentionez ca dupa acel impact nu a avut nicio reactie (voma sau lesin) in afara de planset. atunci am fost cu ea la un medic pediatru care a vazut doar vanataia care se facuse la cap si a considerat ca nu este cazul sa o radiez la o varsta asa frageda.
In speranta ca veti da curs solicitarii mele, va multumesc anticipat!
1 comentarii
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
De la lovitura au trecut 2 ani si 4 luni..De atunci si pana acum ai avut probleme cu copilul? A facut convulsii vreodata ? Plange mai tot timpul ? E normal dezvoltat ? Merge, vorbeste, vede bine ? Ti se pare ceva schimbat la copil in ultimul timp de crezi ca acum ar avea nevoie de investigatii ?Daca totul e normal, lasa fetita in pace ca nu are nimic.a avut doar o mica vanataie care a trecut.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Bebe face scaune moi
- 1Întrebare
- 1Ajutor sunt disperata! Mă întreb dacă fetița ar putea avea autism.
- 0Baietel de 1, 5 ani nu răspunde când este strigat și nu arata cu degetul
- 1Bebe nu se ridica in picioare
- 1Anxietate si frica de straini
- 1Bebe calca stramb
- 2Baietel 18 luni - autism sau nu?
- 9Fluturat cap stânga dreapta
- 4Baietel 16 luni - simptome din spectrul autist (TSA)?