Intrebare pensie al doilea an

Cate internari trebuie pentru a doua oara de evaluare la comisii?Am luat 1 an pensie acum vreau sa imi prelungesc.Iau tratament si e ok deci nu mai am de ce sa ma internez in spital, ci doar sa fac o internare de o zi, doua, ambulatoriu adica.Merge si asa?Stiu ca trebuie sa ai internare in fiecare an, dar nu precizeaza de cat.Merge si o internare de o zi?Cu referat de la psiholog si de la psihiatru bineinteles.
3 comentarii

Din cate stiu eu, nu se iau in calcul internarile de o zi, la bolile care se incadreaza in grad de handicap. Mai ales daca mergeti la reevaluare, e normal sa prezentati niste documente medicale noi, care sa ateste conditia dumneavoastra medicala si functionarea globala in prezent. Fiecare internare este un plus in vederea mentinerii acelui certificat de handicap si evident, a indemnizatiei. E si firesc sa se ceara astfel de documente medicale. Mai ales ca unii au obtinut total ilegal astfel de certificate, in detrimentul celor care chiar au dreptul la ele.

Mă refeream la pensia de invaliditate.
Pai și pentru ce să mă internez mai mult de o zi daca iau tratament acasă și e ok dar am aceasta boala și mă invalidează de munca?Eu am auzit că merge și doar cu cele 2 referate si o rețetă specială de la Dr.Nu tuturor ne e necesar să ne internam in fiecare an, că tratamentul ajuta.E cam absurd daca nu s-ar putea.
Pai și pentru ce să mă internez mai mult de o zi daca iau tratament acasă și e ok dar am aceasta boala și mă invalidează de munca?Eu am auzit că merge și doar cu cele 2 referate si o rețetă specială de la Dr.Nu tuturor ne e necesar să ne internam in fiecare an, că tratamentul ajuta.E cam absurd daca nu s-ar putea.

Verno.Comisia v-a dat in vcontinuare pensia?Sunt si eu in aceeasi situatie, trebuie sa merg in curand la comisie, nu a trebuit sa ma mai internez, ca iau tratamentul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pot beneficia de pensie de boala cu urmatorul diagnostic?
- 2operatie obligatorie
- 1hernie de disc
- 1Incadrare grad de handicap
- 9Program recuperatoriu?Pensie de boala
- 2Cum se va schimba pensia de invaliditate gr.II dupa noua Lege a pensiilor?
- 11Tulburare de personalitate schizotipala
- 7Pensie boală schizofrenie paranoidă
- 3Tulburare de personalitate schizotipala
- 6După noua lege a pensiilor o sa mai primim pensia de invaliditate daca nu am muncit deloc?
- 6Pensionare pe caz de boala
- 51Diagnostic acceptat pentru pensie de boala
- 2Redobandirea pensiei de handicap
- 1Pensie de Handicap
- 0Cardiopatie hipertrofica
- 1Desenele mele pe foaie de matematica
- 3Întrebare pensie pe caz de boală și titularizare
- 1La cat timp vin banii după ce vine decizia pentru pensia pentru handicap și pe caz de boala?
Mai multe informații despre: pensia de boala