Dureri in omoplatul stang, cu radiere in coloana

08-10-2017
Ciptoni
Nu este medic/terapeut
Ciptoni
Bunacziua de ceva vreme ma confrunt cu. probleme legate de dureri in zona omoplatului stang cu.radiere in coloana si tota partea stanga a spatelui. Durerile sunt cand pulsatile cad difuze si sunt insotite de un fel de atacuri ca cele de panica, insomnii. Imi amortesc membrele de pe partea stanga, cu pierderea forței si greutate la miscare, piciorul este greu ma chinui sa il trag dupa mine. Sunt si dureri in zona lombara, durerile din zona omoplatului radiaza si in fata in zona inimii si sub axila., sau se duc pe coloanavsub forma de arsuri si puncte pulsatile dureroase. Nu stiu ce sa mai fac, am si slabit foarte mult, am fost la neurolog, am facut angio rmn, totul este normal dar calitatea vietii mele este zero, simt ca nu mai pot si in timpul noptii imi amortesc membrele de pe stanga , am si fasciculatii in tot corpul si durerea in omoplat cu radiere pe coloana care nu se amelioreaza cu nici un fel de calmant. Am luat o noua o noua programare la neurologie sunt disperat durerile sunt din ce in ce de nesuportat, dacacare cineva vreun sfat e binevenit. Multumesc.
1 comentarii
0
13-08-2020, ora 14:56
Ileana Yle
Nu este medic/terapeut
Ileana Yle
Ce ai rezolvat pana la urma ? Ai aflat cauza ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.