Dureri in omoplatul stang, cu radiere in coloana
Bunacziua de ceva vreme ma confrunt cu. probleme legate de dureri in zona omoplatului stang cu.radiere in coloana si tota partea stanga a spatelui. Durerile sunt cand pulsatile cad difuze si sunt insotite de un fel de atacuri ca cele de panica, insomnii. Imi amortesc membrele de pe partea stanga, cu pierderea forței si greutate la miscare, piciorul este greu ma chinui sa il trag dupa mine. Sunt si dureri in zona lombara, durerile din zona omoplatului radiaza si in fata in zona inimii si sub axila., sau se duc pe coloanavsub forma de arsuri si puncte pulsatile dureroase. Nu stiu ce sa mai fac, am si slabit foarte mult, am fost la neurolog, am facut angio rmn, totul este normal dar calitatea vietii mele este zero, simt ca nu mai pot si in timpul noptii imi amortesc membrele de pe stanga , am si fasciculatii in tot corpul si durerea in omoplat cu radiere pe coloana care nu se amelioreaza cu nici un fel de calmant. Am luat o noua o noua programare la neurologie sunt disperat durerile sunt din ce in ce de nesuportat, dacacare cineva vreun sfat e binevenit. Multumesc.
1 comentarii
Ce ai rezolvat pana la urma ? Ai aflat cauza ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere intre omoplat si coloana
- 4Exista rezolvare pentru urmatorul rezultat RMN ?
- 3dureri de spate urmate de arsuri
- 9Am un junghi in partea stanga sub omoplat aproape de coloana
- 3dureri de la omoplatul drept spre cot
- 2nu mai pot sa dorm datorita durerilor pe care le am in spate sub omoplatul stang
- 1Durere omoplat, furnicaturi degete.
- 0dureri in omoplat dupa o raceala
- 1Durere omoplat stang de sus pana jos
- 4durere intre umar si coloana
- 1durere brusca sub omoplatul stang
- 0arsura in partea stanga cu iradiere in omoplat
- 10Dureri cervicale, umar si omoplat
- 4Durere omoplat stâng cu iradiere an jos
- 1Intrebare Durere/Trosnitura unde incepe omoplatul in spatele claviculei
- 5Durere de spate, omoplatul stg.nu cedeaza
- 0Durere spate zona dreapta ( paralel cu partea dreapta a pieptului in fata )
Mai multe informații despre: omoplatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: