Analize sifilis - sunt sau nu bolnava?
Buna ziua,
In urma analizelor in decembrie mi-a iesit VDRL pozitiv 1/1 ( negativ la 1/2) si TPHA pozitiv la 1/80, mentionez ca sunt insarcinata. Medicul infectionist a zis ca rezultatul e ciudat si poate fi fals pozitiv, dar fiind insarcinata am facut totusi Moldamin 6 injectii timp de 3 saptamani. Mentionez ca sotul este negativ la ambele.
Am repetat acum aalizele si au ieist exact la fel ca inainte de tratament: VDRL pozitiv la 1/1 si TPHA pozitiv la 1/80. Va ro mult sa ma ajutati cu cun raspuns, nu mai inteleg nimic, si vreau sa stiu daca sunt sau nu bolnava, pt ca sunt si insarcinata.
Multumesc!
In urma analizelor in decembrie mi-a iesit VDRL pozitiv 1/1 ( negativ la 1/2) si TPHA pozitiv la 1/80, mentionez ca sunt insarcinata. Medicul infectionist a zis ca rezultatul e ciudat si poate fi fals pozitiv, dar fiind insarcinata am facut totusi Moldamin 6 injectii timp de 3 saptamani. Mentionez ca sotul este negativ la ambele.
Am repetat acum aalizele si au ieist exact la fel ca inainte de tratament: VDRL pozitiv la 1/1 si TPHA pozitiv la 1/80. Va ro mult sa ma ajutati cu cun raspuns, nu mai inteleg nimic, si vreau sa stiu daca sunt sau nu bolnava, pt ca sunt si insarcinata.
Multumesc!
1 comentarii
Din cate am inteles fameile insarcinate produc foarte multi anticorpi si probabil deaceea ti-a iesit pozitiv! Stai linistita daca nu ai leziuni speficice bolii de ex" acel sancru sifilitic(rana adanca si dura pe margini in majoritatea cazurilor apare in zona genitala
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sifilis sau lupus eritematos?
- 5despre sifilis
- 1sifilis
- 4sifilis... aceasta boala pe care am tratat-o in urma cu multi ani poate afecta partenera?
- 5e posibil ca o persoana infectata acum 15 ani de sifilis sa nu aiba niciun simptom?
- 3dupa ce m-am tratat de sifilis, as vrea sa am un copil
- 7Sifilis secundar - ce pot face?
- 3Va rog mult.poate ma puteti ajuta cu un raspuns: prietenul meu are sifilis
- 6sifilis ori hiv
- 6sifilis dupa un an si ceva... sfaturi
- 2vreau sa ma conving daca am sifilis
- 4Sifilis?
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?urgent un rasp va rog
- 0ROG INTERPRETARE REZULTAT RPR CARBON SI TPLA (NU TPHA)
- 1Simptome sifilis?
- 2Sifilis prin contact oral?
- 1Sifilis rezultat
- 2Am sifilis?
- 3Tratament Sifilis
- 1Rezultat analize laborator
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: