Analize sifilis - sunt sau nu bolnava?
Buna ziua,
In urma analizelor in decembrie mi-a iesit VDRL pozitiv 1/1 ( negativ la 1/2) si TPHA pozitiv la 1/80, mentionez ca sunt insarcinata. Medicul infectionist a zis ca rezultatul e ciudat si poate fi fals pozitiv, dar fiind insarcinata am facut totusi Moldamin 6 injectii timp de 3 saptamani. Mentionez ca sotul este negativ la ambele.
Am repetat acum aalizele si au ieist exact la fel ca inainte de tratament: VDRL pozitiv la 1/1 si TPHA pozitiv la 1/80. Va ro mult sa ma ajutati cu cun raspuns, nu mai inteleg nimic, si vreau sa stiu daca sunt sau nu bolnava, pt ca sunt si insarcinata.
Multumesc!
In urma analizelor in decembrie mi-a iesit VDRL pozitiv 1/1 ( negativ la 1/2) si TPHA pozitiv la 1/80, mentionez ca sunt insarcinata. Medicul infectionist a zis ca rezultatul e ciudat si poate fi fals pozitiv, dar fiind insarcinata am facut totusi Moldamin 6 injectii timp de 3 saptamani. Mentionez ca sotul este negativ la ambele.
Am repetat acum aalizele si au ieist exact la fel ca inainte de tratament: VDRL pozitiv la 1/1 si TPHA pozitiv la 1/80. Va ro mult sa ma ajutati cu cun raspuns, nu mai inteleg nimic, si vreau sa stiu daca sunt sau nu bolnava, pt ca sunt si insarcinata.
Multumesc!
1 comentarii
Din cate am inteles fameile insarcinate produc foarte multi anticorpi si probabil deaceea ti-a iesit pozitiv! Stai linistita daca nu ai leziuni speficice bolii de ex" acel sancru sifilitic(rana adanca si dura pe margini in majoritatea cazurilor apare in zona genitala
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e sifilis sau e doar leziune in urma fortarii
- 2fostul meu prieten m-a sunat spunandu-mi ca ia iesit in analize prezenta sifilisului
- 1imi este teama sa nu fie vorba de sifilis
- 3sifilis... injectii cu moldamin?
- 10A descoperit ca are sifilis! Ajutor!
- 10Am avut candva sifilis.. mai am boala?
- 3nelamurire- SIFILIS?
- 2sifilis????
- 4sifilis... aceasta boala pe care am tratat-o in urma cu multi ani poate afecta partenera?
- 4poveste veche-sifilisul
- 3interpretare analize
- 2sifilis pozitiv
- 2analize sifils
- 2sifilis- este posibil ca...?
- 7e sifilis?
- 2e sifilis?
- 0are vreo legatura hpv l-sil cu sifilis?
- 2Sifilis prin contact oral?
- 0Intrebare sifilis
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: