Intrebare care as dori sa fie raspunsa de un neurolog sau medic psihiatru
Buna ziua.
As avea o intrebare legata de aria dezvoltarii personale.Photoreading sau citirea cu o viteza de 25.000 de cuvinte pe minute terminarea unei carti intro ora sau 3 si in aceeasti timp mentinand un nivel inalt de intelegere a textului este posibila?sau este doar o metoda de inselaciune.
Va multumesc
As avea o intrebare legata de aria dezvoltarii personale.Photoreading sau citirea cu o viteza de 25.000 de cuvinte pe minute terminarea unei carti intro ora sau 3 si in aceeasti timp mentinand un nivel inalt de intelegere a textului este posibila?sau este doar o metoda de inselaciune.
Va multumesc
8 comentarii
Chiar daca prin reducere la absurd s-ar putea asa ceva, unde ar mai fi placerea lecturii ?
Vrei sa te transformi in computer sau ce vrei sa faci ?
Am avut un profesor de matematica extraordinar in liceu care ne-a invatat sa nu ne umplem creierul cu informatii. Totul este sa stim de unde sa accesam informatia de cate ori avem nevoie de ea.
Vrei sa te transformi in computer sau ce vrei sa faci ?
Am avut un profesor de matematica extraordinar in liceu care ne-a invatat sa nu ne umplem creierul cu informatii. Totul este sa stim de unde sa accesam informatia de cate ori avem nevoie de ea.
De ce ? Vrei sa impresionezi ca sa atragi atentia si sa fii iubit si admirat ?
Atunci cand te confrunti cu o boala ca depresia (care iti afecteaza la greu memoria si capacitatea de concentrare), trebuie sa iti construiesti pretentii pertinente de la viata.
Un magistrat trebuie sa citeasca zeci de dosare zilnic si sa fie capabil sa le instrumenteze.
Ca informatie, nu iti pot furniza, decat ca au mai incercat copii pe Forum, sa faca ceea ce faci tu, foarte increzatori ca vor reusi la inceput, dar... nu s-a rezolvat nimic. Pacaleala.
Un magistrat trebuie sa citeasca zeci de dosare zilnic si sa fie capabil sa le instrumenteze.
Ca informatie, nu iti pot furniza, decat ca au mai incercat copii pe Forum, sa faca ceea ce faci tu, foarte increzatori ca vor reusi la inceput, dar... nu s-a rezolvat nimic. Pacaleala.
Eu zic ca se poate face totusi ceva.Chiar daca ai o boala nu poti sa vb aia roll over and die.Dar lasand aceasta discutie fara sens ar putea un medic psihiatru sau un neurolog sa imi raspunda si mie la intrebare daca va rog frumos.
Va multumesc
Va multumesc
@ bogdy23
Mandria nu este buna la casa omului.
Mergi si fa un exercitiu practic: te duci intr-o sala de judecata de cand intra judecatorul si pina iese si stai in a doua banca.
Nu te intreaba nimeni nimic.
Vezi daca poti sa tii sirul.
Judecatorii in general au o inteligenta si o capacitate de concentrare remarcabile.
Du-te in sala de judecata si raspunde-ti singur la intrebarea daca ai putea sa faci fata la o astfel de slujba si la incarcatura emotionala negativa de acolo (care adanceste si ea depresia) si daca iti place asa ceva.
Termenul de magistrat suna bine dar ce se intampla acolo propriu-zis... Yuk !!!
P.S.: Nu sunt psihiatri pe Forum. Sau cand sunt, scriu rar, o data de doua ori pe an.
Nu iti dai seama ca daca s-ar fi putut ce vrei tu toata lumea ar fi fost savanta de renume mondial iar descoperitorului metodei i s-ar fi dat premiul Nobel ?
Mandria nu este buna la casa omului.
Mergi si fa un exercitiu practic: te duci intr-o sala de judecata de cand intra judecatorul si pina iese si stai in a doua banca.
Nu te intreaba nimeni nimic.
Vezi daca poti sa tii sirul.
Judecatorii in general au o inteligenta si o capacitate de concentrare remarcabile.
Du-te in sala de judecata si raspunde-ti singur la intrebarea daca ai putea sa faci fata la o astfel de slujba si la incarcatura emotionala negativa de acolo (care adanceste si ea depresia) si daca iti place asa ceva.
Termenul de magistrat suna bine dar ce se intampla acolo propriu-zis... Yuk !!!
P.S.: Nu sunt psihiatri pe Forum. Sau cand sunt, scriu rar, o data de doua ori pe an.
Nu iti dai seama ca daca s-ar fi putut ce vrei tu toata lumea ar fi fost savanta de renume mondial iar descoperitorului metodei i s-ar fi dat premiul Nobel ?
Intrebarea a fost 'raspunsa' dar limba romana a fost agresata ! Care este incadrarea juridica pt agresiune ?
Cu limbajul si gandirea asta cred ca poti spera cel mult la registratura !
Cu limbajul si gandirea asta cred ca poti spera cel mult la registratura !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5imprumutul frecvent de bani, boala psihica ?!
- 6Oare ce se intampla si cam ce ar trebui sa fac sa am o viata normala?
- 9Ajutor: m-am nascut intr-un corp gresit!
- 6Cum sa procedez - comportament agresiv
- 4un sfat... NU mai stiu cine sunt, mi se pare totul ireal si stupid.
- 234Suferinta extrema!
- 10urgent ajutor de la psiholog
- 4URGENT: Dubla personalitate - tratament
- 6Fetiţa mea are probleme de comportament, de personalitate?
- 20Sunt extremist... sau prea bun, prea optimist, sau invers..
- 9Probleme de natura psihica, cred?!
- 40Mi-am ratat viata
- 10Viata mea s-a schimbat
- 4Construirea unui caracter puternic
- 5Tulburare psihica
- 11Obsesie aspect fizic, grav!
- 3problema psihica, rog a mi se da un sfat !!!!
- 20rational sau spiritual. Echilibru?
- 3Minciuna-dezechilibru-falsitate
Mai multe informații despre: Personalitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: