intrebare

Am facut sex protejat cu o fata care "mirosea" ca sa zic asa la pasarica.Pot sa patesc ceva?
3 comentarii

Nu vei pati nimic.Dar ca sa nu o jignesti o poti lua la intrebari mai de departe, mai diplomat, o chestionezi despre ciclu, apoi o poti intreba daca a avut vreodata scurgeri suspecte sau cu miros ciudat, ii poti spune ca ai avut o prietena care nu se prea spala, avea mereu probleme cu igiena si nu ai putut continua o relatie cu ea etc. etc.. Cand vrei sa afli ceva sau sa influentezi o persoana pentru a afla ceva sau chiar pentru a o sensibiliza in privinta unei probleme trebuie sa stii cum sa initiezi si sa conduci discutia in asa fel ca sa nu intre nimeni la banuieli. O poti " educa " putin tu daca parintii ei nu au avut grija sa-i insufle anumite reguli de bun simt.Asta daca se merita.

buna seara am un frate de 21 de ani a avut un accident de masina care in urma lui a suferit 2 operati pe creier de o luna a iesit din coma profunda si este in coma vegetativa rugamintea mea la dumneavoastra este daca ma puteti ajuta cu un medicament pe nume dantrium s-au dantrolene nu prea se gaseste prin farmacii
va multumesc
va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv
- 1Hpv tulpina 6