Vene albastre vizibile pe frunte
Baietelul meu de 7 luni jumate are niste vene albastre vizibile pe frunte. Am fost la pediatru si mi a zis ca nu e nici o problema, dar eu tot sunt ingrijorata sa nu fie vreo problema legata de circulatia sangelui. Va disparea? Ce poate fi?
4 comentarii
Buna seara!
Dupa cum descrieti, nu pare sa fie nimic anormal. Cu atat mai mult cu cat a fost vazut si de pediatru, care a confirmat ca totul este in regula (presupun ca asa a fost de la nastere)
Dispozitia vaselor superficiale de sange de la nivelul corpului variaza de la o persoana la alta. Drept urmare, la unele persoane, acestea pot fi mai proeminente decat la altele, atata tot.
Baietelul dumneavoastra nu are nimic. Acele elemente fac parte pur si simplu din fizionomia lui.
Noapte buna!
Sanatate!
Dupa cum descrieti, nu pare sa fie nimic anormal. Cu atat mai mult cu cat a fost vazut si de pediatru, care a confirmat ca totul este in regula (presupun ca asa a fost de la nastere)
Dispozitia vaselor superficiale de sange de la nivelul corpului variaza de la o persoana la alta. Drept urmare, la unele persoane, acestea pot fi mai proeminente decat la altele, atata tot.
Baietelul dumneavoastra nu are nimic. Acele elemente fac parte pur si simplu din fizionomia lui.
Noapte buna!
Sanatate!
Buna ziua
Asa cum v-a scris D-na Dr. Burza Bianca, desenul vascular mai pronuntat pe fruntea micutului este o particularitate care poate fi sau nu prezenta, fara sa semnifice o cauza de boala, asa cum vi s-a confirmat si la consultul pediatric. Odata cu cresterea baietelului se va atenua aspectul. Poate fi considerat atu-ul sarmului sau...
Asa cum v-a scris D-na Dr. Burza Bianca, desenul vascular mai pronuntat pe fruntea micutului este o particularitate care poate fi sau nu prezenta, fara sa semnifice o cauza de boala, asa cum vi s-a confirmat si la consultul pediatric. Odata cu cresterea baietelului se va atenua aspectul. Poate fi considerat atu-ul sarmului sau...
Si totusi nu se poate folosi nimic pt atenuare ? O crema ceva? Nu va disparea in timp?
Este posibil sa se atenueze in timp, pana la disparitie, daca ectazia nu este foarte pronuntata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Agenezie vena iliaca dreapta
- 10Venele de maini pana la inima - transparente! Ajutor!!!!
- 4inflamarea veneleor din palma
- 6vena umflata in partea stanga a gatului
- 3durere de vene
- 0Chirurgie vasculara, boala varicoasa
- 3Umflatura pe vena sub piele
- 0Vene subtiate
- 1Vene pronuntate
- 1Vanataie pe vena
- 1Durere mana dupa recoltare sange
- 1Vene vizibile
- 3Vena tampla dreapta umflata!
- 0Vene in forma Panza de păianjen care apar in contact cu caldura
- 0Varice/vene sparte ?
- 1Vase de sânge dilatate la nivelul palmei
- 2Galme vene maini!
- 1Vase de sange sparte pe picior sau... ?!
Mai multe informații despre: venele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: