Vene in forma Panza de păianjen care apar in contact cu caldura
Buna seara !
Cu 1luna in urma am mers intr-un spa, unde am facut sauna 90 de grade, din care am iesit cu toate venele înroșite rău, tip pânza de păianjen, pe suprafața întregului corp.Initial m-am speriat din cauza ca era prima oară cand mi se întâmpla si fac sauna destul de des la aceeași temperatura. In cca 30 min nu mai aveam nimic si nu mi s-a mai întâmplat nimic pana astăzi cand am facut baie fierbinte ca de obicei doar ca am avut aceeași reacție, toate venele mici înroșite, pe tot corpul (nici un fel de stare de amețeala, durere sau mâncărime )doar pânza de păianjen, care in aproximativ 10 min a dispărut... Este vorba despre o alergie la caldura ? O boala a venelor ?
Va multumesc
Cu 1luna in urma am mers intr-un spa, unde am facut sauna 90 de grade, din care am iesit cu toate venele înroșite rău, tip pânza de păianjen, pe suprafața întregului corp.Initial m-am speriat din cauza ca era prima oară cand mi se întâmpla si fac sauna destul de des la aceeași temperatura. In cca 30 min nu mai aveam nimic si nu mi s-a mai întâmplat nimic pana astăzi cand am facut baie fierbinte ca de obicei doar ca am avut aceeași reacție, toate venele mici înroșite, pe tot corpul (nici un fel de stare de amețeala, durere sau mâncărime )doar pânza de păianjen, care in aproximativ 10 min a dispărut... Este vorba despre o alergie la caldura ? O boala a venelor ?
Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vena dureroasa la mana, dupa o operatie in OLANDA
- 4Agenezie vena iliaca dreapta
- 3Vene umflate
- 4Vene pronuntate la copii
- 6vena umflata in partea stanga a gatului
- 0Chirurgie vasculara, boala varicoasa
- 0Vene subtiate
- 1Vanataie pe vena
- 1Durere mana dupa recoltare sange
- 1Reacţie perfuzie (venofer)
- 1vene torace