Vene subtiate

Buna ziua,
Mama mea a inceput chimioterapia de o saptamana si zilnic a avut cate o branula sau intepatura pentru recoltat sange. Ambele brate sunt mov si dor. Ne puteti sfatui ce am putea face sa ajutam la repararea venelor? Nu are voie citrice (am inteles ca vitamina C ar fi o varianta)
De asemenea, mai avem o problema cu tensiunea arteriala care de vreo doua zile dimineata este 7-8. In afara de efort fizic, ce ar putea sa faca sa ridice aceste valori?
Si ultima intrebare: o data inscris la un medic oncolog, se poate muta la alt medic in timpul tratamentului?
Multumim anticipat
Mama mea a inceput chimioterapia de o saptamana si zilnic a avut cate o branula sau intepatura pentru recoltat sange. Ambele brate sunt mov si dor. Ne puteti sfatui ce am putea face sa ajutam la repararea venelor? Nu are voie citrice (am inteles ca vitamina C ar fi o varianta)
De asemenea, mai avem o problema cu tensiunea arteriala care de vreo doua zile dimineata este 7-8. In afara de efort fizic, ce ar putea sa faca sa ridice aceste valori?
Si ultima intrebare: o data inscris la un medic oncolog, se poate muta la alt medic in timpul tratamentului?
Multumim anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vena dureroasa la mana, dupa o operatie in OLANDA
- 4Agenezie vena iliaca dreapta
- 3Vene umflate
- 9vena sparta
- 6vena umflata in partea stanga a gatului
- 7Absurditate legislativa
- 3durere de vene
- 3Umflatura pe vena sub piele
- 1trebuie sau nu chimioterapie?
- 7Betaserc+pramistar
- 11interpretare ct
- 5observ nite galme la venele de la mana si picior
- 1Vene pronuntate
- 1Vene pronuntate.
- 1vene torace
- 1Vase de sânge dilatate la nivelul palmei
- 1Vase de sange sparte pe picior sau... ?!
Mai multe informații despre: Chimioterapia venele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: