Vene pronuntate la copii
Buna.Va scriu pentru ca de ceva timp sunt ingrijorata in legatura cu baietelul meu de 3 ani si 8 luni.Aseara, cand il schimbam in pijama, am observat ca are venele pe corp foarte pronuntate, nu sunt ingrosate, doar sunt foarte vizibile.In plus, in ultimul timp am avut si 3 incidente, i-a curs sange din nasuc, fara sa faca nimic, cred eu, chiar si in somn.Inca nu am fost la medic, dar avem de gand sa mergem.Pana atunci va cer parerea...a mai avut cineva situatii din astea?Ati mai patit asa ceva cu alti puiuti?Credeti ca cele doua lucruri au legatura?Adica venele pronuntate cu sangele din nas?
Va multumesc!
Va multumesc!
4 comentarii
Ce greutate are ? L-ai nascut la termen? Care a fost greutatea la nastere ? Avea vreo problema cardiaca la nastere ? Cat timp ai stat cu el in maternitate ?Ai mai avut internari de atunci?
Are 15 kg, s-a nascut la termen, a avut la nastere 3800 g, nu a avut nicio problema cardiaca, niciodata si nu am avut nicio internare si nicio problema de sanatate inafara de simple raceli.
Oricum, cand ai timp mergi cu copilul la un pediatru, se poate sa nu fie nimic, sa te fi speriat degeaba, sau poate ca are nevoie de investigatii suplimentare.Un ochi avizat iti va spune imediat ce trebuie facut.Numai bine!
buna ziua. va scriu pt ca si eu am un baiat de 11 ani cu aceeasi problema - vene mai pronuntate pe piept si pe coapse. am fost la dermatolog si mi-a spus sa nu ma ingrijorez pt ca asa e pielea lui cu o retea vasculara mai pronuntata. daca ati fost si dumneavoastra la vreun medic, va rog sa imi comunicati rezultatul. va multumes multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vena dureroasa la mana, dupa o operatie in OLANDA
- 3Vene umflate
- 10Venele de maini pana la inima - transparente! Ajutor!!!!
- 4inflamarea veneleor din palma
- 9vena sparta
- 5venele taiate si tendon sectionat accidental la mana dreapta
- 3durere de vene
- 0Chirurgie vasculara, boala varicoasa
- 3Umflatura pe vena sub piele
- 5observ nite galme la venele de la mana si picior
- 1Vanataie pe vena
- 1Vene pronuntate.
- 0Vene in forma Panza de păianjen care apar in contact cu caldura
- 0Vasoconstrictie
- 1Vase de sânge dilatate la nivelul palmei
- 2Galme vene maini!
- 1Vase de sange sparte pe picior sau... ?!
- 0Problema Vase de Sange ?
Mai multe informații despre: venele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: