Intindere musculara gamba stanga repetata
Buna. Am o problema pe care prima data sa fiu sincer am considerat-o ca nefiind atat de grava, si anume la muschiul gambei. Am mai avut cazuri de intinderi, dar la aceasta de fiecare data cand imi trece si incep sa fac efort imi reapare. Am facut repaus, am incercat sa fac miscari cat mai progresive, sa nu fortez.
De fiecare data dupa ce fac sport sau alerg dupa circa 20 minute durerea apare in zona gambei stangi, choar sub aceasta. Am incercat cu banda kinesiologica, are efect pozitiv dar doar pe o durata scurta. Din pricina lucrului unde merg zilnci 7-8 km, chiar si dupa o saptamana de concediu de repaus total, dupa 2 zile durerea a aparut din nou.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, cum ar trebui sa procedez si ce ar trebui sa iau! Multumesc!
De fiecare data dupa ce fac sport sau alerg dupa circa 20 minute durerea apare in zona gambei stangi, choar sub aceasta. Am incercat cu banda kinesiologica, are efect pozitiv dar doar pe o durata scurta. Din pricina lucrului unde merg zilnci 7-8 km, chiar si dupa o saptamana de concediu de repaus total, dupa 2 zile durerea a aparut din nou.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, cum ar trebui sa procedez si ce ar trebui sa iau! Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14intindere tendon-ligament la talpa
- 7Durere muschi
- 4Ruptura de muschi partiala?
- 6Fractura fara deplasare pol inferior rotulian + Intindere/ruptura partiala tendon patelar.
- 5intindere sau ruptura
- 13durere genunchi de la fotbal
- 0Ruptura sau intindere? cum faci diferenta !
- 0intindere musculara sau rupere de muschi
- 5ruptură întindere musculara sau de tendon
- 3Intindere umar !
- 3Intindere ligamente picior ?
- 1Intindere excesivă a muşchilor femurului
- 2Intindere musculara?
- 7Intindere musculara in zona inghinala
- 0Intindere musculara
- 1Coxartroza sold drept
Mai multe informații despre: intinderea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: