interventie chirurgicala...chist ovarian
acum 3 saptamani am suferit o interventie chirurgicala (chist ovarian dreapta, 6cm).sincer acum nu stiu cui sa ma adresez.in urma analizelor preoperatorii au fost descoperite niste calcifieri pe plamanul drept fapt care a amanat operatia cu cateva zile pt a face investigatii mai amanuntite. am fost chiar si la spitalul de tbc pt a da proba de...(saliva, nu stiu cum ii zice). intrebarea mea este urmatoarea: se poate pune problema unui cancer pulmonar? mentionez ca nu am simptome...nu tusesc...nu scuip sange...sunt fumatoare.si mai am o intrebare...daca era tbc sau cancer pulmonar nu ar fi trebuit sa ma anunte spitalul de tbc? mentionez ca operatia s-a efectat la o zi dupa ce am dat proba aceea de saliva..deci nu am asteptat nici un rezultat.va multumesc mult!
2 comentarii
te rog spune-mi de cat timp aveai chisturile ovariene?ai facut tratament?eu le am de 6 luni(ovar polichistic).ce simptome aveai?
corina
corina
L-am descoperit asta toamna...dar sunt sigura k erau "cam vechi".Pana asta toamna nu am fost la control...desi aveam simtome de multi ani, durerea persistand numai pe partea dreapta.Am inceput tratament cu anticonceptionale (logest), antiinflamatorii si antibiotice.Mi s-a spus k este un chist "functional" cum au toate femeile, de 3 cm.Dupa 3 luni de tratament am fost la control si "baiatul nostru" in loc sa se resoarba s-a dublat si si-a "pus camasa pe el". Nu ma intreba ce inseamna, probabil din cauza "camasii" nu a ajuns tratamentul la el. Am mai inceput un tratament, cazand de acord cu extraordinarul medic pe care l-am gasit pe internet in disperarea de a nu ajunge la urgenta asta toamna. (acelasi tratament dar mai puternice toate-diane 35). Medicul mi-a zis k are dimensiunea la care el se poate invarti in burta si se poate sparge. Daca am simtome pe care nu le-am avut niciodata, adica nu durere persistenta: intepaturi, frisoane, fac temparatura si ma ia cu lesin ne intalnim la urgenta in spital. Asa a fost sa fie.tensiune mica...toate simtomele mentionate si am ajuns la cutit. Pe vremea cand era doar "un chist functional" ma durea ovarul drept, o durere persistenta care cu timpul a devenit "permanenta". oricand eu simteam "k am ceva": in mijloacele de transport in comun- la fiecare gropita in care intrau acestea, noaptea, ziua, ciclu abundent.de sex nu mai are rost sa zic k deja erau povesti.:D. In a doua etapa cand si-a pus camasa adica peste 3 luni, mi s-au umflat si ganglionii anghinali.
In fine.cel mai important este sa nu disperi si sa gasesti un medic care sa stie sa explice si sa aiba aparatura performanta deoarece asta te poate scuti de jena de a te urca pe bicicleta.de un control cu mana si de niste bani aruncati pe geam.o sonda intravag e perfecta.
Multa sanatate iti doresc.
In fine.cel mai important este sa nu disperi si sa gasesti un medic care sa stie sa explice si sa aiba aparatura performanta deoarece asta te poate scuti de jena de a te urca pe bicicleta.de un control cu mana si de niste bani aruncati pe geam.o sonda intravag e perfecta.
Multa sanatate iti doresc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Am nevoie de un sfat
- 5chist ovarian si anticonceptionalele
- 6chist ovarian, dureri foarte mari la ciclu, menstruatie abundenta
- 5chist ovar stang..URGENT
- 4Ar trebui sa astept sa imi dispara chistul, sau pot ramane insarcinata asa?
- 5Zanocin trebuia luat incepand cu prima zi de menstruatie si nu l-am luat.. Este periculos?
- 4chist ovarian si ovar foarte mare
- 0Chist ovarian si chist la sani
- 7hainele imprumutate transmit boli ginecologice
- 2Ovarele cu chisturi de 25 mm si 26 mm sunt periculoase?
- 1Menstruatie in timpul operatiei
- 3CA-125 mărit e grav?
- 0Este chist?
- 7operatie de chist ovarian
- 21Tratament pentru chisturi ovariene
- 0chist ovarian
- 0chist ovarian si lichid in jurul ovarului
- 0Hiperplazie epiteliala atipica
- 0Un răspuns va rog!?
- 1Chist ovarian
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: