chist ovarian

In urma cu8 luni fetita mea de 16ani a acuzat dureri in partea dreapta, m-am prezentat la medicul de familie acesta i-a depistat un chist de ovar de 7.5 cm.Am ajuns cu ea la institutul Parhon la endocrinologie, medicul de acolo i-a prescris un tratament cu duphaston ptr provocarea ciclului, dupa 2 zile ciclul a venit, i s-a prescris tratament cu contraceptive rigevidon ptr 4 luni, repetand ecografiile acesta a scazut la ultima ecografie nu mai exista, dar are si ovare polichistice i s-a administrat un tratament pentru 3 luni cu siofor, dupa acest tratament ciclul menstrual nu a mai venit, am mers din nou cu ea la medic. ecografie din nou chistul aparut acum de 4.5 cm.i s-a prescris din nou acelasi tratament.Va rog din suflet un sfat as dori de la dumneavoastra, ce parere aveti de acest tratament, cu multumiri.
2 comentarii

Buna, sfatul meu este sa mergi la o consultatie second opinion, pentru a te asigura ca s-a dat un tratament eficient. Si daca vrei mai multe info, uite aici un articol util: http://www.instilulmeu.ro/cum-poti-depista-si-trata-un-chist-ovarian/. Iti recomand clinica Donna, care apare in articol, eu am fost acolo mai demult si am fost foarte multumita de serviciile lor. Sa-mi spui cum a fost! Succes!

La clinica Donna am achizitionat un pachet promotional, ecografie transvaginala si consultatie ginecologica, serviciile au fost foarte bune iar medicii extraordinari; incearca si acolo :*

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Operatia de apendicita si de chist la ovar
- 4durere groaznica in parte de jos a abdomenului mai exact in zona ovarelor...
- 5chist ovarian si anticonceptionalele
- 4chist exterior ovarul stang
- 11chistul ovarian.. din ce cauza apare?
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 5Zanocin trebuia luat incepand cu prima zi de menstruatie si nu l-am luat.. Este periculos?
- 10hirsutism???
- 2Chist ovarian- tratament sau operatie?
- 0Chist ovarian si chist la sani
- 1CHIST OVARIAN
- 1chist ovarian
- 2operatie chist ovarian
- 3sangerare peste tratament cu orgametril non-stop
- 2chist ovarian sau sarcina?
- 3CA-125 mărit e grav?
- 3tratament naturist chisturi ovariene
- 0Ecografie intravaginala si analize de fertilitate; Chist ovarian si lichid liber in sacul Douglas
- 0Nu am menstruatie de 3 luni de zile!
- 1Chist ovarian si fibrom
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: