interpretare test papanicolau
-celule endocervicale prezente.sunt de bn sau d rau?
-trichomonas vaginalis, fungi, cocobacili.colpita mixta
mi s-a prescris tantum rosa si klion..
va rog mult de tot sa ma lamuriti...va multumesc
-trichomonas vaginalis, fungi, cocobacili.colpita mixta
mi s-a prescris tantum rosa si klion..
va rog mult de tot sa ma lamuriti...va multumesc
4 comentarii
Daca numai atat scrie acolo, e de bine.Numai ca ai o infectie genitala pentru care ai primit deja tratament. Fara relatii sexuale pe perioada terapiei.Numai bine!
Buna ziua!Am si eu o rugaminte la dumneavoastra, sa ma ajutati cu cateva raspunsuri.In urma cu 3 saptamani am fost la un control ginecologic de rutina, pt. prima data.Mentionez ca am 21 de ani.La examenul cu valvele dna doctor mi-a spus ca am o rana pe col.Am solicitat examenul papanicolau si cel citologic.Am primit urmatorul rezultat:LEUCOREE, SATISFACATOR PENTRU EVALUARE, CELULE ENDOCERVICALE-PREZENTE, NEGATIV PENTRU O LEZIUNE INTRAEPITELIALA SAU MALIGNA, ORGANISME:CANDIDA, MODIFICARI CELULARE REACTIVE ASOCIATE CU INFLAMATIA.Recomandari:de urmarit evolutia citologic dupa tratament.Diagnostic citopatologic:Frotiu inflamator cu modificari reactive importante si aflux fromilocetar abundent ce contine numeroase micelii de candida.Iar la examenul de secretie vaginala:epitelii relativ frecvente si bacili gram pozitiv, frecventi forme medii, Alte observatii:Detritus celular amorf relativ frecvente celule superficiale etalate;numeroase polimorfonucleare integre si degradate, relatic frecvente levuri:spori si filamente.Iar dna doctor mi-a pus diagnosticul de colpita mixtra, tratament spalaturi cu tantum rosa, macmiror ovule, flucoric si lomexin ovule.Ma nelinisteste gandul de a avea o rana pe col.Va rog sa-mi spuneti daca aceasta rana rezulta si din testul papanicolau?Sau mai exact termenul de colpita inseamna rana pe col?Va multumesc din suflet, si astept raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc din tot sulfetul pentru raspuns.Sper din toata inima sa vindca tratamentul acea rana, pt a nu mai fii nevoi de cauterizare:((
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2examen citologig babes-papanicolau
- 3interpretare Papanicoalu
- 3citodiagnostic col Papanicolaou
- 7rezultat Papanicolau
- 4interpretare rezultate
- 0Interpretare test Papanicolau
- 0testul papanicolau
- 4test papanicolau anormal
- 3este corect sa iau 2 ovule in aceeasi zi?
- 0rezultate papanicolau bune ?
- 12probleme hormonale - atrofie vaginala
- 1rezultat pap test
- 4rezultat ex citologic Babes Papanicolau
- 0interpretare papanicolau
- 0Virusul HPV
- 0Interpretare rezultat Papanicolau
- 1rezultat examen pananicolau
- 0Test PAP metaplazie scumoasa
- 0Rezultat papanicolau
- 1PAP - fond hematic
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau