test papanicolau - lamurire valori
buna ziua. am si eu o nelamurire, va rog vreau sa stiu si eu ce inseamna CII-III ca medicul curant spune ca nu este nimic decat o modificare a celulelor si ce credeti ca e mai bine de facut o cauterizare sau o electroexcizie pt ca parerile medicilor sunt diferite si nu stiu ce sa mai cred. Astept raspuns urgent va rog. MS
3 comentarii
Rania, mergi sa faci un QB( chiuretaj biopsic) in functie de rezultatul histopatologic ai sa decizi ce este de facut. Displazia si hiperplazia nu duc la bine, mai bine tai raul de la radacina.
Rspuns: C|| -celule cu modificari minime, exclusiv benigne, cele mai adesea de tip inflamator; C||| - pot aparea celule anormale, suspecte, al caror caracter benign sau malign nu poate fi certificat prin simplul examen citologic
Buna seara.Am si eu o nelamurire si as dori din tot sufletul sa-mi raspundeti si mie!Acum o saptamana mi-am facut testul Papanicolau iar rezultatul este urmatorul:Frotiu activ hormonal, proces inflamator intens cu aflux de leucocitar abundent, absent atipii celulare, concluzie CII Cu TBS inflamator.As dori si eu daca se poate o interpretare a acestui rezultat pana voi merge la un cabint ginecologic.Astept raspuns!!VA MULTUMESC
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33rog interpretare Papanicolau
- 4la testul papanicolau iese daca ai HSV si HPV?
- 4rana pe col, papanicolau, secretie vaginala
- 3test papanicolau + secretie vaginala
- 3candidoza vaginala si colpita - tratament?
- 2interpretare papanicolau, va rog!
- 1Testul Papanicolau
- 4Analize Papanicolau
- 4Examen Papanicolau
- 0interpretare test babes papanicolau
- 0test papanicolau
- 2test papanicolau
- 1mi sa recomandat biopsie
- 0Interpretare rezultat Papanicolau
- 0Test papanicolau interpretare
- 0interpretare analize secretie vaginala
- 0Examen col/secretie