test papanicolau - lamurire valori
buna ziua. am si eu o nelamurire, va rog vreau sa stiu si eu ce inseamna CII-III ca medicul curant spune ca nu este nimic decat o modificare a celulelor si ce credeti ca e mai bine de facut o cauterizare sau o electroexcizie pt ca parerile medicilor sunt diferite si nu stiu ce sa mai cred. Astept raspuns urgent va rog. MS
3 comentarii
Rania, mergi sa faci un QB( chiuretaj biopsic) in functie de rezultatul histopatologic ai sa decizi ce este de facut. Displazia si hiperplazia nu duc la bine, mai bine tai raul de la radacina.
Rspuns: C|| -celule cu modificari minime, exclusiv benigne, cele mai adesea de tip inflamator; C||| - pot aparea celule anormale, suspecte, al caror caracter benign sau malign nu poate fi certificat prin simplul examen citologic
Buna seara.Am si eu o nelamurire si as dori din tot sufletul sa-mi raspundeti si mie!Acum o saptamana mi-am facut testul Papanicolau iar rezultatul este urmatorul:Frotiu activ hormonal, proces inflamator intens cu aflux de leucocitar abundent, absent atipii celulare, concluzie CII Cu TBS inflamator.As dori si eu daca se poate o interpretare a acestui rezultat pana voi merge la un cabint ginecologic.Astept raspuns!!VA MULTUMESC
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1papanicolau - la ce varsta se face?
- 5rog o explicatie la rezultatul testului Papanicolau urmator!
- 3Culturi din col?
- 2rezultat babes papanicolau
- 4Rezultat Papanicolau
- 5test papanicolau, sterilet
- 0Interpretare test Papanicolau
- 3Interpretare rezultat test papanicolau
- 0Diagnostic citologic - Test Babes-Papanicolaou
- 4test papanicolau anormal
- 6cosuri dupa actul sexual
- 12test papanicolau - rezultate
- 8Interpretare Babes Papanicolau
- 3am primit urmatoarea concluzie: leziune scuamoasa intraepiteliala de grad inalt
- 3Interpretare test papanicolau
- 2Interpretare test Papanicolau
- 0rezultat papanicolaou c3
- 0Interpretare rezultat Papanicolau
- 0Ajutati-ma ! Am facut un test Papanicolau si nu stiu exact ce am
- 0Interpretare test Babeș Papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: