interpretare rezultate analize
Buna ziua!
As dori niste informatii cu privire la rezultatele unor analize medicale.
Calciu ionic 0, 96 mmol/l
Calciu_ur24 1, 05 mmol/24h
Va multumesc!
As dori niste informatii cu privire la rezultatele unor analize medicale.
Va multumesc!
4 comentarii
cum pot fi interpretate urmatoarele analize:
PSA 3, 5
FREE PSA 0, 68
PSA 3, 5
FREE PSA 0, 68
Pentru Florentinarosca1950
Valorile actuale sunt in limite normale!
Cateva intrebari:
1. Varsta pacientului?
2. Cand a fost recoltat sangele? Inainte sau dupa tuseul rectal? (daca s-a facut, presupun ca da)
3. Persoana in cauza, fumeaza?
Presupun ca exista o suferinta prostatica din moment ce ati facut PSA-ul si fPSA-ul. Desi cum ziceam valorile sunt in limite normale, ar fi indicat sa faceti si o ecografie, un tuseu rectal daca nu s-a facut si eventual punctie biposie prostatica. Daca toate sunt in regula, puteti sa stati linistit.
Valorile actuale sunt in limite normale!
Cateva intrebari:
1. Varsta pacientului?
2. Cand a fost recoltat sangele? Inainte sau dupa tuseul rectal? (daca s-a facut, presupun ca da)
3. Persoana in cauza, fumeaza?
Presupun ca exista o suferinta prostatica din moment ce ati facut PSA-ul si fPSA-ul. Desi cum ziceam valorile sunt in limite normale, ar fi indicat sa faceti si o ecografie, un tuseu rectal daca nu s-a facut si eventual punctie biposie prostatica. Daca toate sunt in regula, puteti sa stati linistit.
Pentru Elena.2009
Calciul ionic este usor sub limita inferioara a normalului (valori normale 1.00 - 1.25 mmol/L). Trebuia sa dozati si calciul total din sange.
Calciul urinar secretat / 24 ore este in limite normale.
Calciul ionic este usor sub limita inferioara a normalului (valori normale 1.00 - 1.25 mmol/L). Trebuia sa dozati si calciul total din sange.
Calciul urinar secretat / 24 ore este in limite normale.
Buna ziua!
Am fost operata de hiperparatiroidism in februarie 2009, dupa operatie am luat mult in greutate, astfel incat nimic nu ma mai incape nici macar incaltarile. Greutatea mea noramal fiind de 58-59 kg, inainte de operatie aveam 48 kg iar acum am ajuns la 63 kg si continua sa creasca, mananc la fel ca inainte, chiar mai putin, in schimb nu mai beau la fel de multa apa, inainte de operatie beam cate 4-5 l in fiecare zi.
Am pungi sub ochi mai evidenta la ochiul stang, sunt umflata deasupra ochilor, mai mult la ochiul drept micsorandu-mi-l, deasemenea si la baza nasului intre ochi sunt permanent umflata.
Imi amortesc mainile si in acelasi timp ma si dor, in timpul noptii, in special dupa un efort mai mare al mainilor, spre exemplu spalatul rufelor.
Analizele din aceasta luna arata calcemia normala in schimba astea 2 par a fi in neregula:
Mentionez ca am 47 de ani, 63 kg si 1, 58 cm.
Va rog daca ati putea sa ma sfatuiti la cine as putea apela, deoarece pana acum nimeni nu m-a putut lamuri, mai ales in privinta umflaturii de la ochi si intre acestia, care este mai mare dimineata dar persista in timpul zilei, aveam ochii umflati si inainte de operatie.
Scadere in greutate nu a fost brusca ci in decursul a mai multor ani, am avut o hiperglicemie de 17, 73 fiind scazuta cu ajutotul perfuziilor.
Va multumesc!
O zi buna!
Am fost operata de hiperparatiroidism in februarie 2009, dupa operatie am luat mult in greutate, astfel incat nimic nu ma mai incape nici macar incaltarile. Greutatea mea noramal fiind de 58-59 kg, inainte de operatie aveam 48 kg iar acum am ajuns la 63 kg si continua sa creasca, mananc la fel ca inainte, chiar mai putin, in schimb nu mai beau la fel de multa apa, inainte de operatie beam cate 4-5 l in fiecare zi.
Am pungi sub ochi mai evidenta la ochiul stang, sunt umflata deasupra ochilor, mai mult la ochiul drept micsorandu-mi-l, deasemenea si la baza nasului intre ochi sunt permanent umflata.
Imi amortesc mainile si in acelasi timp ma si dor, in timpul noptii, in special dupa un efort mai mare al mainilor, spre exemplu spalatul rufelor.
Analizele din aceasta luna arata calcemia normala in schimba astea 2 par a fi in neregula:
Mentionez ca am 47 de ani, 63 kg si 1, 58 cm.
Va rog daca ati putea sa ma sfatuiti la cine as putea apela, deoarece pana acum nimeni nu m-a putut lamuri, mai ales in privinta umflaturii de la ochi si intre acestia, care este mai mare dimineata dar persista in timpul zilei, aveam ochii umflati si inainte de operatie.
Scadere in greutate nu a fost brusca ci in decursul a mai multor ani, am avut o hiperglicemie de 17, 73 fiind scazuta cu ajutotul perfuziilor.
Va multumesc!
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5inainte eram o persoana foarte activa, iar acum nu mai am pofta de nimic as sta in pat cand vin de l
- 8fobie sau nu?
- 2ca seric si ca ionic
- 1CA125 la limita superioara
- 3slabiciune, ameteala, dezechilibrul, palpitatii si caderi de calciu
- 3cal-d-vita masticabile
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 11Analize medicale: calciu si fier sub limina minima
- 3Calciu+Vitamine.
- 0calciu lactat la bebelusi
- 1lipsa de calciu si nutritie fara rost
- 3calciu sub limita...
- 0calciu, magneziu si zinc ingrasa?
- 11Analize la un baietel de sase ani
- 0pana la ce varsta se administreaza bebelusului calciu?
- 9gluconolactat cu calciu si magneziu
- 2Cadere de calciu sau epilepsie
- 0magneziu + calciu + siliciu
- 0Calciu
Mai multe informații despre: Calciu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: