lipsa de calciu si nutritie fara rost
Salut.Am o intrebare la voi.mie imi lipseste mereu calciul in organism deoarece o simt pe mine fiindca am oasele slabe in sensul ca o mica lovitura si eu sufer saptamiini intregi ne avind posibilitatea sa fac lucruri si nici chiar sport fiindca mie imi place sportul.Apoi totul ce maninc nu se tine nimic de mine si nici macar nu sunt sigur daca proteinele ce le maninc, intradevar ramin in organism macar ele pentru sportul ce il fac, E FOARTE IMPORTANT PENTRU MINE UN RASPUNS DE LA VOI TOTI!LA REVEDERE!MULTUMESC
1 comentarii
Buna, ce mai bun raspuns ti- poti da singur, mergand la medic, si facand analizele, astfel poti determina cu exactitate cum stai cu calciul, fierul, etc, si apoi tot medicul iti va face cateva recomandari, daca e cazul, pentru ca nu poti aprecia exact cauza problemelor tale. Sigur ca o mare parte de consum se datoreaza sportului, si tot medicul iti va spune, dar pe baza analizelor si a consultatiei, daca poti face sport, si ce tip de sport, cu ce sa suplimentezi alimentatia si ce altceva ti se mai potriveste.
Succes la investigatii, daca esti platitor in sistemul de sanatate sunt gratuite, de ce sa nu profiti de asta?
Succes la investigatii, daca esti platitor in sistemul de sanatate sunt gratuite, de ce sa nu profiti de asta?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5o problema care-mi da peste cap toate planurile de viitor...
- 4Calciu vs anticonceptionale
- 1CA125 la limita superioara
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 4cat timp se administreaza calciul ca sa dea rezultate?
- 3Depunere de calciu la articulatie sold
- 4fier+calciu; se administreaza simultan?
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 10lesinuri dese cauza
- 3Calciu si magneziu
- 0pana la ce varsta se administreaza bebelusului calciu?
- 8Caderi frecvente de calciu ASLO ridicat TSH 4, 4
- 9gluconolactat cu calciu si magneziu
- 14Administrare calciu la fractura
- 0magneziu + calciu + siliciu
- 2Depuneri de calciu in muschiul supraspinos
- 0Ajutor interpretare analize, urgent
- 2Ce inseamna rezultatul acestor analize?
- 0Calciu
Mai multe informații despre: Calciu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: