lipsa de calciu si nutritie fara rost
![COLUMBUSSPART](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Salut.Am o intrebare la voi.mie imi lipseste mereu calciul in organism deoarece o simt pe mine fiindca am oasele slabe in sensul ca o mica lovitura si eu sufer saptamiini intregi ne avind posibilitatea sa fac lucruri si nici chiar sport fiindca mie imi place sportul.Apoi totul ce maninc nu se tine nimic de mine si nici macar nu sunt sigur daca proteinele ce le maninc, intradevar ramin in organism macar ele pentru sportul ce il fac, E FOARTE IMPORTANT PENTRU MINE UN RASPUNS DE LA VOI TOTI!LA REVEDERE!MULTUMESC
1 comentarii
![Demetra Cucueanu](/arata_img.php?img=cont_8498.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna, ce mai bun raspuns ti- poti da singur, mergand la medic, si facand analizele, astfel poti determina cu exactitate cum stai cu calciul, fierul, etc, si apoi tot medicul iti va face cateva recomandari, daca e cazul, pentru ca nu poti aprecia exact cauza problemelor tale. Sigur ca o mare parte de consum se datoreaza sportului, si tot medicul iti va spune, dar pe baza analizelor si a consultatiei, daca poti face sport, si ce tip de sport, cu ce sa suplimentezi alimentatia si ce altceva ti se mai potriveste.
Succes la investigatii, daca esti platitor in sistemul de sanatate sunt gratuite, de ce sa nu profiti de asta?
Succes la investigatii, daca esti platitor in sistemul de sanatate sunt gratuite, de ce sa nu profiti de asta?
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cadere de calciu
- 4interpretarea rezultatelor analizelor: Uree Serica, Calciu Seric, Magneziu Seric
- 4Calciu vs anticonceptionale
- 3cal-d-vita masticabile
- 11Analize medicale: calciu si fier sub limina minima
- 4interpretare rezultate analize
- 4interpretare analize: leucocite, monocite, glucoza, calciu
- 5Tratament lipsa de calciu
- 0Colesterol crescut!
- 4fier+calciu; se administreaza simultan?
- 9Am avut o cadere de calciu si am ajuns in spital cu tahicardie
- 0calciu, magneziu si zinc ingrasa?
- 11Analize la un baietel de sase ani
- 0Ameteli: spondiloza, scleroza, calciu
- 7ca125... este influentat de perioada ciclului menstrual, premenopauza, chist ovarian, mamar ?
- 0pana la ce varsta se administreaza bebelusului calciu?
- 0Simptome dupa traumatism cranian urmat de cadere de calciu
- 0Ajutor interpretare analize, urgent
- 2Ce inseamna rezultatul acestor analize?
Mai multe informații despre: Calciu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: