depuneri de calciu la inima
in urma unui control, mi s-a spus de aceste depuneri, cine stie de remedii naturiste si mai multe relatari
5 comentarii
Astept si eu o parere a unui medic..
eu, n-am auzit de asa ceva.
Sanatate si
O zi buna.
eu, n-am auzit de asa ceva.
Sanatate si
O zi buna.
Precizati varsta si diagnostice avute pana in prezent. Poate fi o problema ceva mai dificila, daca ai insuficienta mitrala.
Cauzele cele mai frecvente care produc insuficienţa mitrală sunt:
1. Reumatismul articular acut (RAA) prin rigidizarea, scurtarea şi calcifierea valvelor.
2. Cardiopatia ischemică inclusiv infarctul miocardic acut, prin disfuncţie de muşchi papilari şi anevrism ventricular.
3. Calcifierea inelului mitral întâlnită la persoanele în vârstă prin depunerea lentă, de-a lungul vieţii, de calciu, sau la diabetici şi la bolnavii cu insuficientă renală cronică (IRC).
4. Prolapsul valvei mitrale care reprezintă o pătrundere a uneia dintre cele două cuspe ce alcătuiesc valva mitrală sau chiar a ambelor cuspe în interiorul atriului stâng în cursul sistolei ventriculare.
5. Degenerarea în timp a protezelor valvulare la pacienţii care au suferit o intervenţie chirurgicală de înlocuire a valvei mitrale bolnave cu una nouă, artificială sau biologică. Degenerarea poate consta în calcifiere, scurtare prin retracţie sau chiar rupere. La alţi pacienţi, pe aceste proteze valvulare se poate grefa o endocardită infecţioasă sau se pot dezvolta trombi.
Un prim simptom care alarmează bolnavul cu insuficienţă mitrală instalată lent (cronică) este dispneea (respiraţia dificilă) în condiţii de efort fizic, precum şi oboseala resimţită de bolnav chiar la mici eforturi. Cu timpul, dacă gradul de refluare a sângelui din Vs în AS creşte, apare dispneea de repaus, dispnee în timpul nopţii care obligă pacientul să ia o poziţie şezândă pe marginea patului (poziţie ortopneică).
Cauzele cele mai frecvente care produc insuficienţa mitrală sunt:
1. Reumatismul articular acut (RAA) prin rigidizarea, scurtarea şi calcifierea valvelor.
2. Cardiopatia ischemică inclusiv infarctul miocardic acut, prin disfuncţie de muşchi papilari şi anevrism ventricular.
3. Calcifierea inelului mitral întâlnită la persoanele în vârstă prin depunerea lentă, de-a lungul vieţii, de calciu, sau la diabetici şi la bolnavii cu insuficientă renală cronică (IRC).
4. Prolapsul valvei mitrale care reprezintă o pătrundere a uneia dintre cele două cuspe ce alcătuiesc valva mitrală sau chiar a ambelor cuspe în interiorul atriului stâng în cursul sistolei ventriculare.
5. Degenerarea în timp a protezelor valvulare la pacienţii care au suferit o intervenţie chirurgicală de înlocuire a valvei mitrale bolnave cu una nouă, artificială sau biologică. Degenerarea poate consta în calcifiere, scurtare prin retracţie sau chiar rupere. La alţi pacienţi, pe aceste proteze valvulare se poate grefa o endocardită infecţioasă sau se pot dezvolta trombi.
Un prim simptom care alarmează bolnavul cu insuficienţă mitrală instalată lent (cronică) este dispneea (respiraţia dificilă) în condiţii de efort fizic, precum şi oboseala resimţită de bolnav chiar la mici eforturi. Cu timpul, dacă gradul de refluare a sângelui din Vs în AS creşte, apare dispneea de repaus, dispnee în timpul nopţii care obligă pacientul să ia o poziţie şezândă pe marginea patului (poziţie ortopneică).
Dinno4949, Valytuca intreba de un tratament naturist
Exista si tratamente naturiste, acestea fiind prescrise pentru fiecare persoana in parte prin consult de specialitate. Cunosc in bucuresti medici homeopati, dar nu am voie sa le fac aici publicitate. Luati in calcul si o terapie holistica -Bowen
Unchiul meu abia a murit din cauza unei stenoze aortice, D-zeu sa-l odihneasca, (calcifiera valvei aortice) fapt care m-a determinat sa caut pe internet ce D-zeu este asta, cu ce se maninca si sa fiu o idee mai putin ignorant decat medicii nostri care ne omoara cu zile.
Am gasit acest articol care este foarte bine pus la punct. Vi-l recomand:
http://yo4cnb.blogspot.ro/2013/02/vitamina-k-2-protectia-impotriva_8.html?m=1
Am gasit acest articol care este foarte bine pus la punct. Vi-l recomand:
http://yo4cnb.blogspot.ro/2013/02/vitamina-k-2-protectia-impotriva_8.html?m=1
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cadere de calciu
- 4Analize la copil de 1.2 ani
- 5inainte eram o persoana foarte activa, iar acum nu mai am pofta de nimic as sta in pat cand vin de l
- 2ca seric si ca ionic
- 3slabiciune, ameteala, dezechilibrul, palpitatii si caderi de calciu
- 5Interpretarea analizelor... examen urina, calciu, colesterol, glicemie
- 4interpretare rezultate analize
- 6Nu stiu de ce s-a intamplat asa !?
- 9Am avut o cadere de calciu si am ajuns in spital cu tahicardie
- 3Calciu si magneziu
- 0calciu, magneziu si zinc ingrasa?
- 11Analize la un baietel de sase ani
- 7ca125... este influentat de perioada ciclului menstrual, premenopauza, chist ovarian, mamar ?
- 8Caderi frecvente de calciu ASLO ridicat TSH 4, 4
- 2interpretare analize calciu
- 2Depuneri de calciu in muschiul supraspinos
- 4Set analize interpretare
- 2Ce inseamna rezultatul acestor analize?
- 0Calciu
Mai multe informații despre: Calciu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: