Interpretare rezultat CT ficat.
Buna, as avea o intrebare, tatal meu a facut un CT la ficat, in urma unei ecografii a fost sfatuit sa cerceteze mai mult. Ati putea sa-mi dati o idee ce inseamna: "un nodul hipodens 20/17 necaptant in timpul arterial si venos, dar cu tendinta de captare tardiva in timpul parenchimatos cand devine aproape izodens cu restul parenchimului hepatic-incert". E programat la medic miercuri cand probabil vom afla, dar pana as vrea sa aud o parere, pe care nu am sa i-o spun... oricare ar fi ea pana dupa consult. Multumesc anticipat!
3 comentarii
Acel nodul e suspect si trebuie supravegheat in modul cel mai serios cu putinta.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Buna, multumesc pentru raspuns, aparent tatal meu a fost la medic azi si medicul i-a sugerat ca ar fi bine sa faca un RMN fara ai spune nimic in afara de faptul ca nu poate sa-si dea seama ce e cu exactitate. Ce am omis eu este ca dupa cuvantul incert mai era pus: "hemagiom atipic?". O sa facem si un RMN sa vedem ce se mai poate afla despre si am sa va mai scriu. O intrebare: Prin trebuie supravegheat la modul cel mai serios la ce v-ati referit?... Sa faca odata la 1-2 luni analize, ecografie...? Multumesc anticipat!
Da. Faceti acest RMN si vom putea stabili mai precis ce este de facut mai departe. Astept vesti de la dumneavoastra. Sincer doresc sa fie bune.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4onicomicoza reparuta dupa 2-3 ani
- 4problema in zona ficatului
- 3dureri in zona ficatului
- 6Boli la ficat
- 1Ficat marit cu ecogenitate crescuta
- 3implanturile dentare afecteaza ficatul ?
- 5tumora cu metastaze la rinichi si ficat
- 9Durere in partea dreapta abdominala
- 15cancer in metastaza
- 0noduli la ficat
- 0remedii pentru ficat
- 7ficat marit, colecist marit si splina
- 3Tinctura de armurariu, remediu in afectiuni ale ficatului
- 9probleme la ficat?
- 1Ficatul gras
- 0interpretare RMN ficat
- 2Problema ficat sau fiere ( diagnostic ) niciunul?
- 1Analize Ficat îngrijorătoare
Mai multe informații despre: Ficatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: