durere in partea dreapta in zona fierei sau ficatului de ce?
buna seara am o rugaminte daca ma poate lamuri cineva in legatura cu urmatoarea problema:sotul meu( a iesit de curand din spital avand diagnosticul de Apendicita acuta perforata coloca renala dreapta calcul ureteral drept duplicitate pieloureterala si peritonita generalizata) are dureri destul de intense in zona ficatului sau a fierei nu stim exact pt ca la echo toate sunt ok dar nu stim acum dupa atatea probleme de unde este durerea aceea medicul care l-a operat i-a dat no spa si biseptol dar mi-e teama sa nu fie de la operatie ceva probleme va rog sa ma indrumati daca stiti undeva la un dr f bun nu conteaza banii multumesc
4 comentarii
Daca s-a facut ecografie cu constiinciozitate si i s-a spus ca totul e bine la organe (sigur s-au uitat si la ficat) inseamna ca asa o fi. Daca are dureri poate fi ceva functional, sau tot de la rinichi, durere care poate iradia si in sus, desi in mai putine cazuri. Cert este ca, ar trebui sa-si faca un nou set de analize si din sange sa se vada daca toate sunt bune si mai ales sa se mai consulte cu un medic internist, poate altul decat cel care l-a operat, pentru o a doua opinie. No spa e bun pentru dureri (moderate) dar trebuie aflata cauza lor. Sanatate!
Ecografia este mai oarba uneori ca o cartita in pamant. Mama a avut o tumoare de 8 kg in burta care nici la echo nici la nimic nu a fost vazuta timp de 3 luni in CIUDA cautarii exact in acea zona!
Cunosc mai multe mame carora la echograf li s-a spus sexul gresit, cunosc peste 200 de mame carora li s-a spus ca copilul are dwon sindrom si nu avea nimic cat si invers.
Va sfatuiesc sa mergeti cat mai repede la un medic homeopat cu experienta, astfel de probleme pot fi periculoase mai ales cand medicii nu vad nimic (in general infectie) si medicamentele alopate nu ajuta prea mult. Este pericol de a face vreo infectie, medicii se iau acum numai dupa aparate si nu mai cred omul daca nu vad nimic !
Homeopatul va fi in stare sa va dea ceva folositor si fara echograf - numai dupa simptomele simtite- si care poate inlatura cauza acestor dureri sau elimina pericolul de infectie. Orice operatie este un risc, nu se stie ce taie din greseala sau ce nervi nu se mai refac dup ace au fost taiati iar risc de infectie este mereu la operatie. Am postat pe aici astazi cateva recomandari de medici homeopati.
Cunosc mai multe mame carora la echograf li s-a spus sexul gresit, cunosc peste 200 de mame carora li s-a spus ca copilul are dwon sindrom si nu avea nimic cat si invers.
Va sfatuiesc sa mergeti cat mai repede la un medic homeopat cu experienta, astfel de probleme pot fi periculoase mai ales cand medicii nu vad nimic (in general infectie) si medicamentele alopate nu ajuta prea mult. Este pericol de a face vreo infectie, medicii se iau acum numai dupa aparate si nu mai cred omul daca nu vad nimic !
Homeopatul va fi in stare sa va dea ceva folositor si fara echograf - numai dupa simptomele simtite- si care poate inlatura cauza acestor dureri sau elimina pericolul de infectie. Orice operatie este un risc, nu se stie ce taie din greseala sau ce nervi nu se mai refac dup ace au fost taiati iar risc de infectie este mereu la operatie. Am postat pe aici astazi cateva recomandari de medici homeopati.
multumesc mult pentru ca v-ati facut timp si pt. probl. mele sper sa fie bine si d-zeu sa aiba grija de noi toti caci pe mana lui suntem pana la urma multumesc
diana eu iti recomand un dr foarte bun! pe domnul doctor chirurg mihai virgil matei de la spitalul de urgenta floreasca bucuresti care este si cercetator stiintific!! numai el va poate rezolva ! sanatate multa sotului!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2analize pentru ficat
- 4onicomicoza reparuta dupa 2-3 ani
- 3durere in zona ficatului, are greturi si simte un gust amar in gura
- 4crestor si afectiunile ficatului.urgent, va rog!
- 10intepaturi f mari la ficat
- 4Probleme cu ficatul sau nu
- 5cum poate afecta bebele problemele mele
- 6antibioticele si ficatul
- 4Probleme cu ficatul...ajutor urgent va rog
- 6Boli la ficat
- 6E cancer?
- 3implanturile dentare afecteaza ficatul ?
- 6am ciroza hepatica cu virus c.. ce sanse sunt de vindecare?
- 3Ficat
- 0noduli la ficat
- 1posibil cancer la ficat
- 1Regim Ficat (urgent)
- 4ecografie ficat
- 5A iesit ceva din operatie chist ficat
- 1Analize ficat
Mai multe informații despre: Ficatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: