Interpretare rezultat computer tomograf
Buna ziua !
Am facut un ct si am urmatoarele rezultate:uter cu dimensiuni normale, neomogen prin prezenta unei calcifieri de 7 mm pe peretele anterior si prize de contrast neomogena in timp artrioal si omogenizare in timp tardiv.Fara adenopatii pelvine, fara lichid liber pelvin.Mentionez ca am 62 ani si sunt la menopauza de la 50ani.Pana voi merge la control ginecologic as dori o interpretate a rezultatului, daca trebuie sa fiu ingrijorata de acest rezultat. Va multumesc
Am facut un ct si am urmatoarele rezultate:uter cu dimensiuni normale, neomogen prin prezenta unei calcifieri de 7 mm pe peretele anterior si prize de contrast neomogena in timp artrioal si omogenizare in timp tardiv.Fara adenopatii pelvine, fara lichid liber pelvin.Mentionez ca am 62 ani si sunt la menopauza de la 50ani.Pana voi merge la control ginecologic as dori o interpretate a rezultatului, daca trebuie sa fiu ingrijorata de acest rezultat. Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8in ce proportie iradiaza organismul un CT abdominal-pelvin nativ si cu subst. de contrast?
- 0interpretare ct toraco abdomino pelvin
- 2Ciroza?
- 4Interpretare CT pelvis
- 2interpretare CT
- 0Interpretare CT torace/abdomen/pelvis
- 0Rezultate CT pelvian, toracic si abdomen
- 4Formatiune de hiperdensitate calcara in stomac
- 3PET CT dupa 3 luni de la interventia chirurgicala
- 2Interpretare CT
- 0Tomografie
- 2Formatiune gastrica
- 0Reactie la substanta de contrast