Examinarea CT pelvis nativ si cu substanta de contrast
Buna ziua! Tatal meu a facut un CT in urma imbalonarii si durerilor la nivelul abdomenului. Rezultatul ingrinorator pentru noi este urmatorul:
Pancreas cu structura neomogena, prin prezenta la nivel corporeo-caudal a unei formatiuni tumorale tisulare, discret iodofila ( in timp venos), cu multiple microcalcificari intratumorale, de35/54/37mm sag/trv/cc, fara colectii subcapsulare.
Cantitate apreciabila de lichid de ascita, dispusa preihepato-splenic si la nivelul tuturor recesurilor peritoneale abdomeno-pelvine
-Rinichi drept, cu structura normala si functie prezenta, si formatiune chistica corticalal polara superrioara de 32/43/27mm sag/trv/cc; fara modificari la nivelul grasimii peri si pararenale bilateral.
Imi puteti spune daca poate indica cancer pancreatic? Merge saptamana urmatoare la interpretare, insa sunt foarte ingrijorata si nu am liniste pana atunci. Multumesc!
Pancreas cu structura neomogena, prin prezenta la nivel corporeo-caudal a unei formatiuni tumorale tisulare, discret iodofila ( in timp venos), cu multiple microcalcificari intratumorale, de35/54/37mm sag/trv/cc, fara colectii subcapsulare.
Cantitate apreciabila de lichid de ascita, dispusa preihepato-splenic si la nivelul tuturor recesurilor peritoneale abdomeno-pelvine
-Rinichi drept, cu structura normala si functie prezenta, si formatiune chistica corticalal polara superrioara de 32/43/27mm sag/trv/cc; fara modificari la nivelul grasimii peri si pararenale bilateral.
Imi puteti spune daca poate indica cancer pancreatic? Merge saptamana urmatoare la interpretare, insa sunt foarte ingrijorata si nu am liniste pana atunci. Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ct abdominal
- 8in ce proportie iradiaza organismul un CT abdominal-pelvin nativ si cu subst. de contrast?
- 3RezultatCT
- 2interpretare CT
- 0Interpretare CT torace/abdomen/pelvis
- 0Rezultate CT pelvian, toracic si abdomen
- 0Recomandare dupa un CT abdominal
- 0Interpretare CT cu plata
- 0Interpretare ct
- 3PET CT dupa 3 luni de la interventia chirurgicala
- 2Interpretare CT
- 0CT torace+abdomen+pelvis - trimitere pentru decontare
- 0Interpretare rezultat computer tomograf
- 0Interpretare CT - cancer pancreatic