interpretare Papanicoalu
Buna. Am si eu o intrebare. Am facut testul Papanicolau si mi-a iesit CII si anume: celule epiteliale scuamoase superficiale si intermediare etalate in placarde si izolat; celule epiteliale glandulare endocervicale coezive in aranjamente ordonate tip "fagure de miere" si tip palisada;
granulocite neutrofile morfologic normale si alterate numeroase; histocite si histiomacrofage numeroase; hematii; flora bacteriana reduse; coci banali. Ca si concluzie:-modificari reactive benigne ale celulelor epiteliale scuamoase pe fond inflamator nespecific. Ce inseamna toate acestea si vreau sa stiu daca trebuie sa-mi fac griji sau nu. Multumesc mult!
granulocite neutrofile morfologic normale si alterate numeroase; histocite si histiomacrofage numeroase; hematii; flora bacteriana reduse; coci banali. Ca si concluzie:-modificari reactive benigne ale celulelor epiteliale scuamoase pe fond inflamator nespecific. Ce inseamna toate acestea si vreau sa stiu daca trebuie sa-mi fac griji sau nu. Multumesc mult!
3 comentarii
pE SCURT: NU, NU AI DE CE SA-TI FACI GRIJI. iN MOD OBISNUIT GINECOLOGII RECOMANDA OVULE TIMP DE7 -10 ZILE CU EFECT ANTIINFLAMATOR SI...CAM ATAT.
buna seara imi puteti interpreta rezultatul analizei facute ? spune asa:frecvente celule epiteliale scuamoase.frecventepolimorfonucleare neutrofile.flora bacteriana rara, disbiotica, cocoida.numeroase levuri inmuguritecu pseudohife.ebsente microorganisme cu caractere microscopice sugestive pt gonococ sau trichomonas vaginalis
va multumesc din suflet
va multumesc din suflet
buna ziua.sunt noua pe acest forum, v_as ruga foarte frumos daca mi-ati putea sa deslusesc acest rezultat de papanicolau.
diagnostic-endocervicita cu dusti nasoth(nustiu daca am scris bine, asa vad pe rezultat)
cII suparafete rare
intermediare numeroase
endocervicale depuse in palcente mici
micoza prezent( candida)
ce inseamna toate astea e grav?
mentionez ca ma 29 ani sunt mama la un baietel de 8 ani.
va multumesc mult pentru ajutorul dat.
diagnostic-endocervicita cu dusti nasoth(nustiu daca am scris bine, asa vad pe rezultat)
cII suparafete rare
intermediare numeroase
endocervicale depuse in palcente mici
micoza prezent( candida)
ce inseamna toate astea e grav?
mentionez ca ma 29 ani sunt mama la un baietel de 8 ani.
va multumesc mult pentru ajutorul dat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Interpretare analize papanicolau
- 2interpretare analize PAPANICOLAU, va rog sa-mi spuneti ce am
- 7rezultat test papanicolau
- 0rezultate Papanicolau
- 3Interpretare rezultat test papanicolau
- 3analiza papaniculau
- 4rezultate papanicolau
- 0interpretare papanicolau
- 0ce inseamna displazie c3?(cancer)
- 0interpretare test babes papanicolau
- 0Interpretare test Papanicolaou