Interpretare date ECG
Buna ziua!
Am rugamintea de a ma ajuta sa inteleg daca datele unei ECG, recenta, sunt in limite normale, in situatia mea :prolaps de valva mitrala gr. I congenital (cu insuficienta mitrala grd.II, i. pulmonara grd.I, prolaps tricuspid grd.I).
HR: neconfirmat; PR:-ms; QRS: 180ms; QT: 268ms; QTc: 175ms; RV5:0.00mV; SV1:0.00mV; QRS Axis:0.0; M 60; +60grd; BRD minor;
25mm/s 10mm/mV DF/ M35/A50 ; Lead II Rhytm: 125mm/s 5mm/mV.
Am copiat exact ceea ce este scris pe hartie.
Sunt nelinistita ca nu stiu daca e de bine sau nu, si nici nu am, momentan, cui sa cer informatii in acest sens.
Multumesc mult pentru orice raspuns.
Am rugamintea de a ma ajuta sa inteleg daca datele unei ECG, recenta, sunt in limite normale, in situatia mea :prolaps de valva mitrala gr. I congenital (cu insuficienta mitrala grd.II, i. pulmonara grd.I, prolaps tricuspid grd.I).
HR: neconfirmat; PR:-ms; QRS: 180ms; QT: 268ms; QTc: 175ms; RV5:0.00mV; SV1:0.00mV; QRS Axis:0.0; M 60; +60grd; BRD minor;
25mm/s 10mm/mV DF/ M35/A50 ; Lead II Rhytm: 125mm/s 5mm/mV.
Am copiat exact ceea ce este scris pe hartie.
Sunt nelinistita ca nu stiu daca e de bine sau nu, si nici nu am, momentan, cui sa cer informatii in acest sens.
Multumesc mult pentru orice raspuns.
3 comentarii
EKG trebuie vazuta pentru a fi interpretata.Ceea ce ai scris tu aici nu are valoare.O EKG are deflexiuni, segmente si intervale; la fiecare dintre acestea se studiaza forma, sensul, durata, amplitudinea etc..Deci mergi cu taseul la medicul cardiolog sau la medicul de familie.Numai bine!
Voi merge atunci la medic pentru interpretare. Multumesc frumos pentru raspuns.
buna ziua
as dori sa imi spuneti si mie ce am de facut daca am rezultatele modificate dupa cum urmeaza:
colesterol 206creatinkinaza ck 179, ldh 707, trigliceridele 194.nr. leucocite 12, 17 mii.eu iau lipantil de 2 ani de zile. ce trebuie sa fac in continuare??/ce medic sa consult? multumesc anticipat.beigean
as dori sa imi spuneti si mie ce am de facut daca am rezultatele modificate dupa cum urmeaza:
colesterol 206creatinkinaza ck 179, ldh 707, trigliceridele 194.nr. leucocite 12, 17 mii.eu iau lipantil de 2 ani de zile. ce trebuie sa fac in continuare??/ce medic sa consult? multumesc anticipat.beigean
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: