Intepaturi la gambe si la degetele de la mana
Va salut.
De ceva timp a inceput sa ma intepe gambele si degetele de la mana stanga. Intepaturile sunt ca niste dureri... parca m-ar strange sosetele cu toate ca nu port in casa.
Uneori ma duc rar la toatela sa urinez, alteori foarte des, alteori am o pofta nebuna de dulce alteori de ceva sarat.. Ce ar putea fi la prima vedere dupa simptomele pe care le-am scris mai sus, diabet ?
De ceva timp a inceput sa ma intepe gambele si degetele de la mana stanga. Intepaturile sunt ca niste dureri... parca m-ar strange sosetele cu toate ca nu port in casa.
Uneori ma duc rar la toatela sa urinez, alteori foarte des, alteori am o pofta nebuna de dulce alteori de ceva sarat.. Ce ar putea fi la prima vedere dupa simptomele pe care le-am scris mai sus, diabet ?
3 comentarii
Buna ziua!
Este absolut imposibil de precizat un diagnostic din relatarea D-voastra, mai ales ca nu ne-ati precizat tocmai elementele esentiale: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente neurologice, vasculare, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este absolut imposibil de precizat un diagnostic din relatarea D-voastra, mai ales ca nu ne-ati precizat tocmai elementele esentiale: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente neurologice, vasculare, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua si multumesc pt raspuns. Am 24 de ani, 178 inaltime si vreo 70 de kg +- 1-2 kg. Sport fac rar. Fac genoflexiuni, flotari dar rar. Am psoriazis. Nu stiu daca ar intra in vreo categorie spune de dvs.
Da, aveti perfecta dreptate: simptomele descrise fac parte din tabloul clinic al artropatiei psoriazice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2gamba marita
- 51ruptura musculara la ambele picioare
- 3durere gamba de la o lovitura
- 7nerv sectionat
- 6fractura de gamba - sfaturi
- 43Ruptura musculara partiala
- 3durere gambe
- 7asimetrie picioare + o diferenta si intre gambe
- 6dureri foarte puternice si apasatoare de gambe si talpi
- 5Dureri bazin si picioare
- 2operata tumora gamba