Durere pulpe
Buna ziua
29 de ani, sex ; M, 1.80 inaltime. 79-80 kg.
Munca de birou dar joc fotbal saptamanal, alerg prin parc, nu sunt o persoana sedentara.
De vreo 2 saptamani simt pulpele mai mereu incordate, uneori imi simt picioarele slabite, cand incordez piciorul mi se blocheaza pulpa la piciorul drept (in special).
Cand ma ridic asa pe varfuri simt o durere si mi se pune carcel, daca stau mai mult in picioare simt nevoia sa stau jos.
Tin sa precizez ca eu urmez un tratament pentru anxietate : efectin 75mg dimineata + trittico 150mg seara.
Urmez acest tratament de 3 luni de zile, este prima data cand simt picioarele asa "obosite".
Inainte alergam 7-8km, acum daca alerg 3km trebuie sa ma opresc ca simt ca nu mai pot din cauza picioarelor.
PS : durerea este doar la pulpe.
Dna doctor de familie mi-a dat trimitere la neuro, dar nu cred ca tine de neurologie
Va salut.
29 de ani, sex ; M, 1.80 inaltime. 79-80 kg.
Munca de birou dar joc fotbal saptamanal, alerg prin parc, nu sunt o persoana sedentara.
De vreo 2 saptamani simt pulpele mai mereu incordate, uneori imi simt picioarele slabite, cand incordez piciorul mi se blocheaza pulpa la piciorul drept (in special).
Cand ma ridic asa pe varfuri simt o durere si mi se pune carcel, daca stau mai mult in picioare simt nevoia sa stau jos.
Tin sa precizez ca eu urmez un tratament pentru anxietate : efectin 75mg dimineata + trittico 150mg seara.
Urmez acest tratament de 3 luni de zile, este prima data cand simt picioarele asa "obosite".
Inainte alergam 7-8km, acum daca alerg 3km trebuie sa ma opresc ca simt ca nu mai pot din cauza picioarelor.
PS : durerea este doar la pulpe.
Dna doctor de familie mi-a dat trimitere la neuro, dar nu cred ca tine de neurologie
Va salut.
3 comentarii
Buna seara,
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg care este intrebarea.
In alta ordine de idei, trebuie sa intelegeti ca atat foot-ball-ul, dar si jogging-ul reprezinta eforturi fabulos de agresive pentru articulatiile membrului inferior, pe care le distrug grav, rapid si ireversibil.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg care este intrebarea.
In alta ordine de idei, trebuie sa intelegeti ca atat foot-ball-ul, dar si jogging-ul reprezinta eforturi fabulos de agresive pentru articulatiile membrului inferior, pe care le distrug grav, rapid si ireversibil.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Bună seara.
Întrebarea era ce ar trebui sa fac ?
Am 2 saptamani de repaus, cand incordez piciorul mi se blocheaza mușchiul de la pulpa inferioară.
Am facut programare la chirurgie vasculara luni, m-am gandit sa nu fie vreo insuficienta vasculara...
va Multumesc pentru raspuns.
Întrebarea era ce ar trebui sa fac ?
Am 2 saptamani de repaus, cand incordez piciorul mi se blocheaza mușchiul de la pulpa inferioară.
Am facut programare la chirurgie vasculara luni, m-am gandit sa nu fie vreo insuficienta vasculara...
va Multumesc pentru raspuns.
Buna seara,
Desigur ca poate fi vorba despre o insuficienta venoasa periferica, insa efortul fabulos este o explicatie mai logica a situatiei actuale.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Desigur ca poate fi vorba despre o insuficienta venoasa periferica, insa efortul fabulos este o explicatie mai logica a situatiei actuale.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mici pete rosii pe gambe
- 51ruptura musculara la ambele picioare
- 4fractura gamba dreapta deschisa ambele oase
- 88Contuzie picior
- 3Carcei la gambe
- 19Fractura de gamba operata
- 3Durere la muschii gambelor
- 6dureri foarte puternice si apasatoare de gambe si talpi
- 4Fractura de gamba stanga..recuperare...va rog rapundeti-mi.
- 2operata tumora gamba
- 6Vinatai multe pe picioare aparute din senin
- 6Am un melanom pe gamba, de 44 de ani
- 3Intepaturi la gambe si la degetele de la mana
- 8Gamba umflata
- 2Crampe Musculare
- 1Durere picioare la nivelul pulpei (ingheata)
- 0durere la nivelul gambei
- 2Fractura gamba
- 2Amorteala pulpa picior stang
Mai multe informații despre: Gamba carcei in gamba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: