lovitura gamba

Am o durere atroce in jurul gambei de la piciorul drept. Am jucat un meci de fotbal si am fost lovit in piciorul drept in zona gambei. Durerea este constanta fie ca stau in pat fie ca stau in picioare iar la mers durerea se intensifica, iar cand misc laba piciorului in sus apare durerea din nou.
Poate fi o ruptura musculara sau doar ceva minor ce se poate trata acasa?
Poate fi o ruptura musculara sau doar ceva minor ce se poate trata acasa?
2 comentarii

fara examen fizic este imposibil de precizat ce probleme aveti.
probabil nu aveti o fractura a gambei (insa nici acesta nu se poate exclude 100%), poate fi o tromboza venoasa, insa un hematom sau o leziune musculara ar fi varianta cea mai plauzibila.
trebuie sa va duceti la un medic ortoped pentru un examen fizic, si in functie de acesta pentru investigatii suplimentare (radiografie, echografie).
probabil nu aveti o fractura a gambei (insa nici acesta nu se poate exclude 100%), poate fi o tromboza venoasa, insa un hematom sau o leziune musculara ar fi varianta cea mai plauzibila.
trebuie sa va duceti la un medic ortoped pentru un examen fizic, si in functie de acesta pentru investigatii suplimentare (radiografie, echografie).

Am fost la un medic si am facut o radiografie si rezultataul a fost ca nu a existat o fractura. Intradevar a fost o leziune musculara ceva mai grava. Dar cu niste antiinflamatoare un analgezic si un unguent sa rezolvat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2gamba marita
- 4atrofia muschilor gambei
- 2NU stiu de la ce ma dor gambele si asi dori un sfat.
- 5fractura de gamba.. cand o sa pot sa incep sa pasesc? sau care va fi evolutia?
- 3Fractura deschisa de gamba cu deplasare
- 6fractura de gamba - sfaturi
- 7Ruptura LIA urmata de fractura gambă dreaptă cu deplasare
- 8Posibil colageniza? rog rapsuns.
- 3Durere muschi gambe
- 5Dureri bazin si picioare
- 6dureri la nivelul gambei, cu senzatie de arsura.. medicul a spus ca e tromboflebita
- 2Fractura glezna si gamba
- 1dureri ambele tibii
- 1Durere gamba stanga
- 3Dureri acute de la coapsa la gamba la copil de 12 ani
- 0Durere in urma unei lovituri la gamba
- 2Fractura gamba stg cu minima deplasare
- 7Durere picioare
- 2Fractura gamba
- 1Ajutor! Mâncărimi în zona tibiei și a gambei.
Mai multe informații despre: Gamba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: