Intarirea sistemului imunitar
Buna ziua,
As dori sa aflu cat timp pot sa administrez suplimentul Reishi de la Secom pentru a-mi intari sistemul imunitar si pentru a preveni formarea de tumori maligne, fiind o persoana de varsta a treia.
Va multumesc!
As dori sa aflu cat timp pot sa administrez suplimentul Reishi de la Secom pentru a-mi intari sistemul imunitar si pentru a preveni formarea de tumori maligne, fiind o persoana de varsta a treia.
Va multumesc!
5 comentarii
ELENA EU iau zilnic cate o pastila de VITAMINA C despre care am citit ca ajuta sistemul imunitar, poti consuma mai multe fructe si legume crude si cat mai naturale fara.., cumopara mere, pere fructe care au viermi ca alea nu sunt stropite sau umplute cu diferite substante, daca ar fi ajutate nu au viermi.
Multumesc pentru raspuns, dar am omis sa precizez ca in urma cu un an am avut o infectie la sanul drept. Mi s-a recomandat ca pentru a evita complicatiile sa intaresc sistemul imunitar. De aceea, am folosit suplimentul alimentar "Reishi" care contine ciuperca ganoderma.
SI A AVUT REZULTATE BUNE? DACA VREI SI ALTCEVA INSEAMNA CA NU PREA.
Am avut rezultate foarte bune, dar pentru a fi sigura ca infectia nu se mai repeta am folosit un singur flacon de Reishi. Intrebarea mea era daca este suficient intr-un an de zile un singur flacon pentru ca sistemul imunitar sa poata lupta cu anumite boli cum ar fi cele tumorale.
Tumorile ACTIONEAZA atunci cand gasesc liber, cand sistemul imunitar este la pamant sau ia pauze, din cele pe care mi lea explicat mie un medic am intes ca sistemul imunitar ia pauze din urmatoarele cauze; stres, boli, este mai slab, si multe alte cauze stiute si nestiute.
Am citit printre altele cartea ANTICANCER SCRISA DE DOCTOR DAVID SERVAN unde se arata modul de actiune al tumorilor si cum sistemul imunitar le poate distruge daca o gasesti merita so citesti, incerca pe net, si o sa vezi cam ce alimente sunt benefice, exista si tabele cu alimente pe diferite tipuri de tumori.
Am citit printre altele cartea ANTICANCER SCRISA DE DOCTOR DAVID SERVAN unde se arata modul de actiune al tumorilor si cum sistemul imunitar le poate distruge daca o gasesti merita so citesti, incerca pe net, si o sa vezi cam ce alimente sunt benefice, exista si tabele cu alimente pe diferite tipuri de tumori.
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Pot sa-i administrez septilin copilului meu?
- 3sistem imunitar slabit
- 5broncho-vaxom concomitent cu infanrix ipv+hib
- 2tumora maligna leziune depasind rinofaringele
- 9cresterea imunitatii la bb de 6 luni
- 4Cancer malign sau benign ??
- 6Raceala dupa 3 zile cu bronho vaxom ?
- 12Tumora maligna antrul piloric
- 5imunitate la copil de aprox 3 ani
- 5Cancer esofag - va rog explicati-mi...
- 2tumora maligna hemibaza dreapta limba
- 0Catina cu miere
- 3imunitate scazuta, baietel de 4 ani si jumatate raceste des
- 11Tumora maligna.Se poate interveni chirurgical?
- 8CT fara recidiva locala dar cu determinari secundare pulmonare, limfatice si hepatice
- 9tumori maligne cu metastaze
- 4Tratament imunitate adulti
- 4tumora bronho pulmonara stadiu 4
- 1Alimente care intaresc sistemul imunitar
- 1Sfaturi pentru sistem imunitar slăbit
Mai multe informații despre: Tumorile maligne Sistemul imunitar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: