Vaccin Varilrix fara raspuns imunitar
Buna ziua,
La sfatul medicului, pt ca nu am avut varicela si analizele au aratat lipsa anticorpilor VZV, am facut 2 doze de Varilrix la 6 sapt distanta. Mi-am repetat la 4 luni analizele si desi a crescut valoarea anticorpilor, avusesem 8 inainte si acum 40, tot este sub 50 - valoarea incerta si cu mult sub 100- valoarea sigura de imunitate impotriva VZV.
Exista o problema a sistemului meu imunitar ? Nu am nici un alt fel de boala, am facut toate analizele uzuale pt sarcina, inclusiv trombofilie, anticorpi ANA etc. Sigura valoare ar fi neutrofile usor scazute.
Pe prospect scrie eficienta de 99%.
Multumesc frumos.
La sfatul medicului, pt ca nu am avut varicela si analizele au aratat lipsa anticorpilor VZV, am facut 2 doze de Varilrix la 6 sapt distanta. Mi-am repetat la 4 luni analizele si desi a crescut valoarea anticorpilor, avusesem 8 inainte si acum 40, tot este sub 50 - valoarea incerta si cu mult sub 100- valoarea sigura de imunitate impotriva VZV.
Exista o problema a sistemului meu imunitar ? Nu am nici un alt fel de boala, am facut toate analizele uzuale pt sarcina, inclusiv trombofilie, anticorpi ANA etc. Sigura valoare ar fi neutrofile usor scazute.
Pe prospect scrie eficienta de 99%.
Multumesc frumos.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sistem imunitar slabit
- 3imunitate slabita
- 2vaccinul RRO si DT
- 67imunitatea scazuta
- 3INFANRIX? sau vaccinurile traditionale?
- 7Urmarile meningitei? Imunitate slaba transmisa genetic?
- 5despre imunitate.. rosu in gat, bronsita
- 29sa-mi fac vaccin de porcina?
- 5Tratament crestere imunitate la copil de 4 ani
- 4vaccin antitetanos
- 9sirop imunitate
- 18Imunitate fetita 3 ani
- 5imunitate la copil de aprox 3 ani
- 0Vaccinare - intrebare
- 7imunitate scazuta?
- 5crestere imunitate copil
- 1Vaccin expirat!!!!
- 2Vaccin