Cancer malign sau benign ??
Va rog frumos sa imi explicati si mie mai exact ce inseamna urmatorul diagnostic din buletinul histopatologic:
Piesa 1 si 2 de aspect microscopic identic : Tesut conjunctivo-adipos cu metastaza de carcinom scuamos necheratinizat. Reactie inflamatorie granulomatoasa de tip corp strain in jurul unor fire de sudura.
Piesa 1 si 2 de aspect microscopic identic : Tesut conjunctivo-adipos cu metastaza de carcinom scuamos necheratinizat. Reactie inflamatorie granulomatoasa de tip corp strain in jurul unor fire de sudura.
4 comentarii
Buna. Cu toata parerea de rau, e malign.
Multa sanatate!
Ali
Multa sanatate!
Ali
da se confirma ca asa e dar stai linistita si eu sunt in aceeasi situatie si fac deja chimioterapie .la mamografie ce dimensiuni avea tumoarea? daca vrei intra maine dimineata pe forum
multumesc pentru raspunsuri...
nu eu am problema asta, o persoana apropiata mie, iar tumorea nu e la san ci in zona genitala, oricum va multumesc pentru incurajare
nu eu am problema asta, o persoana apropiata mie, iar tumorea nu e la san ci in zona genitala, oricum va multumesc pentru incurajare
cine poate sa-mi spuna si mie ce tratament naturist poate face sotul meu, care are cancer la plamani.A fost operat anul trecut in austria, iar acum a inceput chimioterapie, poate stiti ce sa mai incercam, astept parerile voastre. MULTA SANATATE!
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7In urma unei histerectomi, tumora maligna 3 cm
- 4interpretare tomograf
- 3recidiva
- 40tumoare maligna
- 5tumora maligna poate fi depistata la tomograf?
- 5Cancer esofag - va rog explicati-mi...
- 13tumora maligna?
- 11Clinici din afara
- 14Tumora maligna la san
- 29tumori multiple maligne
- 11Tumora maligna.Se poate interveni chirurgical?
- 12Persoana bolnava in timpul CHIMIOTERAPIEI
- 34melanom malign
- 4Grup de suport pentru bolnavii de cancer
- 5Veni, vidi, vici
- 8Benign sau Malign
- 5Intarirea sistemului imunitar
- 4tumora bronho pulmonara stadiu 4
Mai multe informații despre: Tumorile maligne
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: