Insolație? dureri musculare puternice, febră, frisoane, dureri de cap și arsură în spatele ochilor

Pe 26 mai când am ieșit din casă (eu nu prea ies din casă des, dar știți și dumneavoastră de ce s-a ieșit pe 26 mai din casă) am stat la umbră, ba chiar o prietenă își adusese umbrela să ne protejăm de soare. Însă în stația de autobuz prietena plecase și cât am stat vreo 10 minute în stație să aștept autobuzul era foarte cald, soare, nu aveam loc de umbră.
De când am ajuns atunci acasă și până astăzi, de după-amiază (dimineața sunt relativ ok) prezint dureri musculare puternice, febră și astăzi și frisoane, dureri de cap și arsură în spatele ochilor. Nu-mi curge nasul și nu tușesc. Am băut apă și am stat în casă, încă mă simt foarte rău. Dacă ar fi vorba de insolație n-ar fi trebuit să treacă? Ba chiar parcă e mai rău că azi am și frisoane și am vărsat.
De când am ajuns atunci acasă și până astăzi, de după-amiază (dimineața sunt relativ ok) prezint dureri musculare puternice, febră și astăzi și frisoane, dureri de cap și arsură în spatele ochilor. Nu-mi curge nasul și nu tușesc. Am băut apă și am stat în casă, încă mă simt foarte rău. Dacă ar fi vorba de insolație n-ar fi trebuit să treacă? Ba chiar parcă e mai rău că azi am și frisoane și am vărsat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4stari ciudate manifestate prin aritmie, gheara in git, frisoane urmate de bufeuri
- 21durere picior si fasciculatii musculare
- 6de 2 ori pe an: greata, frisoane, tremuraturi, temperatura si voma
- 3dureri musculare acute
- 4febra si frisoanele
- 4Durere muschi dorsali sau coloana
- 1Durere musculara
- 0frisoana fara febra la prescolar
- 6Tensiune 18 si caldura excesiva in corp!
- 5Dureri de muschi si oase dupa folosirea Fosavance
- 2Dureri musculare (gambe) urmate de stari de amorteala si caldura
- 5Rosu in gat, usturime in gat, durere musculara... recomandari
- 5Durere Pectorala
- 1dureri in muschii picioarelor
- 0durere de muschi la picioare
- 1poliartrita reumatoida
- 1Am dureri musculare de la cot in sus spre umar.
- 1Dureri musculare spate
- 0Probleme musculare
- 4Durere musculara de trei saptamani ca de carcel la bratul stang triceps biceps.
Mai multe informații despre: Frisoanele durerea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: