Durere de cap pe o parte/ mușchii gatului încordați și dureroși

Bună seara. Cu o ingrijorare vin si eu la dv. Anul trecut, prin vara 2021, am avut dureri mari de cap pe partea dreaptă. Am ajuns la urgențe unde am făcut un CT la cap și analize de sânge care au ieșit bune. Mi s-a recomandat să merg la neurolog. M-am dus și mi-a zis că nu am nici o boală, și că am mușchiul de la gât încordat. Mi-a dat niște pastile și mi-a zis să dau locul cu gel. Așa am și făcut și o perioadă durerea a trecut. De vreo 2-3 luni a revenit. Tot pe aceeași parte, simt mușchiul super încordat și ori o durere ori o presiune tot pe partea dreaptă a capului. Câteodată mă mai lasă, când sunt liniștită. Dar tot mă ia din nou până la sfârșitul zilei. Ce sfat îmi dați?
3 comentarii

Incercati si schimbati pozitia la locul de munca, sa stati pe partea cealalta si alternati tot asa si va trece.

La munca stau in picioare si in aer conditionat, de obicei. De oprit il opresc, dar nu stiu ce Dumnezeu sa ii mai fac. M-am dus la doctorita de familie care nici nu a pus mana pe mine sa vada cum se simte, m-a intrebat "dar pastile nu ai luat?" Mi-a dat Urimil forte, Ketonal si Cloroxazona *nu stiu cum se scrie corect* si mi-a zis sa le iau 7 zile si daca nu imi trece sa ma intorc si ma trimite le neurolog din nou. Alte simpotome nu am. Nici amețeli, nici nimic altceva. Pur si simplu mi se incordeaza muschiul si cred ca imi apasa pe un nerv de imi mai provoaca o durere/presiune pe partea dreapta a capului. Daca chiar nu rezolv cu tratamentul acesta ma voi duce la alt neurolog sa ma vada, ca m-am saturat de dureri..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri musculare si de articulatii, fetita 7 ani
- 7Durere muschi
- 4Amorteala foarte ciudata, de la un tratament cu gentamicina?
- 3dureri musculare acute
- 18dureri muschi picioare
- 3am dureri musculare, arsuri amorteli, usturimi la nivelul talpii ambelor picioare
- 6flegma in gat, dureri musculare, respiratie greoaie
- 7durere muschi in urma unei cazaturi
- 4Ajutor... dureri musculare
- 2dureri musculare in zona umerilor
- 4durere musculara a umarului
- 1dureri articulare, musculare
- 3Boli ale oaselor, muschilor si articulatiilor
- 0ameţeli, dureri de oase şi muschi
- 3Tromboza sau dureri musculare?
- 5Durere Pectorala
- 0febra musculara
- 1Durere musculara la spate de 6 saptamani????
- 7Factor reumatoid mare
Mai multe informații despre: durerea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: