durere musculara.rog raspuns urgent
de trei luni sunt operata la sunt am masectomie totala dar am ajuns la aceasta printro eroare medicala eu neavand cancer sau ceva asemanator.dupa ce m-am operat la trei luni mi-a aparut zone zoster cu dureri si toate cele.dupa trei saptamani de tratament cu unguent si b1 si b6, am ramas cu dureri foarte mari musculare.mi se incordeaza muschiul foarte rau si ma doare cu tot cu mana foarte rau dureri foarte mari.as dori sa aflu ce tratament sa iau pt aceste dureri.specific ca zona zoster a aparut in jurul operatiei.
2 comentarii
Mydocalm, Clorzoxazona; Aulin, Algocalmin; Distonocalm, Extraveral.
Aveti aici cite 2 exemple din 3 clase: miorelaxant, antalgic, sedativ. Alegeti cate unul din fiecare clasa. Apoi probati combinatii de 3 luate cate 2. Aveti astfel 6 variante terapeutice bune si non-toxice. Una dintre combinatii ar trebui sa va foloseasca.
Hint: Incepeti cu varianta terapeutica cea mai ieftina.
Sanatate!
Aveti aici cite 2 exemple din 3 clase: miorelaxant, antalgic, sedativ. Alegeti cate unul din fiecare clasa. Apoi probati combinatii de 3 luate cate 2. Aveti astfel 6 variante terapeutice bune si non-toxice. Una dintre combinatii ar trebui sa va foloseasca.
Hint: Incepeti cu varianta terapeutica cea mai ieftina.
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14dureri musculare si articulare cronice fara motiv
- 5durere musculara picior
- 3am dureri mari de muschi pe parte dreapta a corpului si de ceafa si imposibilitaea de a sta in soare
- 21durere picior si fasciculatii musculare
- 6Am si eu o problema de vreo 4-5 ani cu picioarele
- 4Durere muschi dorsali sau coloana
- 5viroza?
- 6Locuim in America si sotul meu raceste frecvent
- 7Dureri musculare inexplicabile (+ alte probleme)
- 5Dureri de muschi si oase dupa folosirea Fosavance
- 4Ajutor... dureri musculare
- 5Rosu in gat, usturime in gat, durere musculara... recomandari
- 4Dureri in zona tibiei !
- 0cand m am ridicat din pat, am simtit o durere difuza intre omoplati
- 27fara diagnostic de 4 luni sunt disperat
- 0febra musculara
- 0durere de muschi la picioare
- 1Dureri musculare spate
- 4Ma dor foarte tare mușchi picioarelor!
- 4Durere musculara de trei saptamani ca de carcel la bratul stang triceps biceps.
Mai multe informații despre: durerea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: