Insarcinta dupa cateva luni de la nastere prin cezariana?
Buna fetelor! Hristos a inviat!
Alina, esti bine ?
Iti doresc multa santate si ai grija de tine!
Ali
Alina, esti bine ?
Iti doresc multa santate si ai grija de tine!
Ali
Buna fetele, nu sunt prea bine. Am fost la o clinica particulara si mi-a facut si ecografie simpla si transvaginala si mi-a zis ca am trilpleti( n-a avut nimeni in familia mea si nici a sotului si nici n-am urmat tratamente pt infertilitate). N-am nici macar un an de la sarcina, nu cred ca as putea tine sarcina asa repede dupa cezariana.Si au si probleme, unul dintre ei nu s-a dezvoltat bine si este legat de cel de-al doilea, mi-a spus doctora ca sunt toti trei in acelasi sac amniotic si ca nu a mai vazut in viata ei asa ceva. Mi-a mai dat o trimitere sa fac inca o ecografie pentru ca ea crede ca au sindrom de transfuzie. Sunt foarte speriata. Saptamana asta joi sau vineri ma duc la o alta clinica, dar stiu ca ei nu sunt bine si nici nu as putea sa tin sarcina. Mi-e frica rau, sa vad ce fac si va anunt.
Buna.
Hai ca esti grozava draga mea! Tripleti ????Nu-mi vine sa cred, in alta conjunctura te-as felicita ca intr-adevar e ceva unic pentru o viitoare mamica dar avand in vedere problemele care le ai cu ei, nu am decat sa te incurajez sa treci cu bine peste asta!
Oare sa fi avut influenta postinorul asupra dezvoltarii lor? Medicului i-ai spus? Ce parere a avut?
Ma rog la Dumnezeu sa te ajute si ai grija de tine, sa iei hotararea cea mai buna pentru tine si pentru ei.
Te pup cu mult drag, sunt alaturi de tine si astept cu nerabdare sa scrii ! Curaj mult !!!!!
Ali
Hai ca esti grozava draga mea! Tripleti ????Nu-mi vine sa cred, in alta conjunctura te-as felicita ca intr-adevar e ceva unic pentru o viitoare mamica dar avand in vedere problemele care le ai cu ei, nu am decat sa te incurajez sa treci cu bine peste asta!
Oare sa fi avut influenta postinorul asupra dezvoltarii lor? Medicului i-ai spus? Ce parere a avut?
Ma rog la Dumnezeu sa te ajute si ai grija de tine, sa iei hotararea cea mai buna pentru tine si pentru ei.
Te pup cu mult drag, sunt alaturi de tine si astept cu nerabdare sa scrii ! Curaj mult !!!!!
Ali
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sunt sau nu gravida..!?
- 2Sunt insarcinata?
- 3Pot fi insarcinata chiar daca nu a ejaculat?
- 3gravida?!
- 5sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?
- 2burtica de la cezariana
- 5Este posibila o sarcina?!
- 7despre o intrerupere de sarcina
- 4menstruatie intarziata, posibil o sarcina?
- 3pot ramane insarcinata?
- 3sunt sau nu gravida?
- 9lichidul preejaculatoriu si sarcina
- 3sarcina in timpul anticonceptionalelor
- 7A fi sau a nu fi sarcina?
- 4sex a doua zi dupa ce i sa terminat ciclul menstrual
- 17Am nevoie de un raspuns, va rog! Sunt insarcinata?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 4Sarcina?
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 5probleme cu menstruatia
Mai multe informații despre: Cezariana sunt insarcinata? sarcina dupa cezariana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: