insarcinata sau nu?

salut.am si eu o problema si cer ajutorul vostru.am facut sex(protejat) cu prietena mea acum 1 saptamana si se pare ca acum i-a intarziat ciclul.pot spune ca pe ianuarie ciclul ia venit pe 30 sau 31 iar in decembrie cu o saptamana mai devreme.acum va rog, spuneti-mi care este cauza intarzierii?exista sansa sa fie gravida?si daca da, dupa cat timp si care vor fi semnele sarcinii?va rog, raspundeti.
3 comentarii

am uitat sa mentionez ca in seara aceea am facut sex de 2 ori(protejat) la un interval de 30 de minute.ce ar mai fi de spus este ca in perioada aceea de 30 de minute pauza ne-am sarutat, iar in timp ce ne sarutam am inceput sa o masturbez putin.se poate, daca in timpul ce am schimbat prezervativele sa fi ramas putina sperma pe deget si chiar daca m-am sters pe deget cu servetel, sa duca asta la o posibila insarcinare?mentionez ca degetul nu a intrat mai mult de 3-4 cm.

Sa-i cumperi un test de sarcina [ in afara cadoului de 8 Martie ] si sa-l faca maine dimineata din prima urina.

ne dormi un copil si am facut sex neprotezat in zilele fertile..ma pot astepta la o sarcina?
am nevoi urgent de raspuns:D mersi
am nevoi urgent de raspuns:D mersi

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Contact neprotejat, dupa 2 zile ciclu. Sunt insarcinata?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 7duphaston sa fie problema?
- 4insarcinata?
- 7pot ramane insarcinata?
- 3Ce sanse sa fiu insarcinata sunt?
- 5Sarcina sau nu?
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 3Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 0Imi este frica, menstruatia nu mi-a mai venit de 3 luni
- 2Este posibil asa ceva?
- 1Insarcinata sau nu?Vreau un raspuns.
- 0Poate ramane insarcinata?
- 1Nu mi-a venit ciclu
- 2Oare sunt însărcinată?
- 1Despre sarcina
- 0Intarziere ciclu
- 0Menstruatie intarziata
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei