ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Vopseaua de par si sarcina.

07-11-2009
koka01
Nu este medic/terapeut
koka01
Sunt insarcinata in 6 saptamani si as dori sa stiu daca pot sa ma vopsesc cu o vopsea fara amoniac. Chiar nu mai pot sta cu parul asa pentru ca mi se vede diferenta mare la radacini. Daca n-as fi lucrat ar fi fost alta treaba dar asa ma simt chiar prost. Acum vreo 3 saptamani fara sa stiu ca sunt insarcinata mi-am aplicat un nuantator la pliculet dar sincera sa fiu nu s-a prins aproape deloc. Ce ma sfatuiti?
6 comentarii
0
07-11-2009, ora 19:02
cristina_mec
Identitate neconfirmată
cristina_mec
In sarcina nu prea e indicat sa folosesti nici un fel de substante care pot dauna copilului, sunt studii care sustin ca si anumite creme de fata /corp, vopseluri de par s.m.d ar avea un oarecare efect teratogen.Daca in prima perioada a sarcinii intri in contact cu o astfel de substanta efectele sunt de genul totul sau nimik adica fie nu pateste nimic embrionul fie se produce avort spontan, in a doua perioada a sarcinii fatul isi formeaza organele, substantele teratogene pot duce la malformatii iar in ultima perioada efectul lor este mai mic asupra fatului.Daca te vei vopsii nu inseamna neaprata ca si embrionul va avea de suferit dar asta e o chestie de noroc.

MUlta sanatate!
0
07-11-2009, ora 21:28
koka01
Nu este medic/terapeut
koka01
Iti multumesc foarte mult pentru raspuns. Mai sigur o sa sun medicul meu ginecolog sa vad ce ma sfatuieste. Chiar nu mai pot sta cu parul asa pentru ca lucrez in invatamant si nu pot sa apar oricum in fata elevilor si colegilor. Oare daca folosesc un nuantator de par nu ar fi mai sigur?
0
17-11-2009, ora 23:22
cristina_mec
Identitate neconfirmată
cristina_mec
Sincer nu stiu ce sa spun, mai degraba eu as incerca la un plafar..vopea naturala, nu stiu daca este sau nu.Oricum medicul ginecolog va sti sa te sfatuiasca mai bine.

Multa sanatate!
0
17-01-2010, ora 12:47
Cris8
Nu este medic/terapeut
Cris8
Dar daca e posibil sa fiu insarcinata, dar nu a trecut decat o saptamana de la ovulatie, practic abia peste 7 zile ar trebui sa vina menstra, m-as putea vopsi? Ar putea afecta cu ceva? Practic daca as ramane insarcinata luna asta, in acest moment cred ca nici nu s-a produs inca implantarea...
0
19-01-2010, ora 10:38
koka01
Nu este medic/terapeut
koka01
Sincera sa fiu eu cand inca nu stiam ca sunt insarcinata m-am vopsit cu nuantator. Tot cam la o saptamana de la ovulatie era. Nu cred ca a afectat cu ceva, insa cu vopsea mi-e teama sa ma vopsesc.
0
19-01-2010, ora 20:43
Cris8
Nu este medic/terapeut
Cris8
Multumesc pt raspuns, oricum m-am hotarat sa astept sa vad daca vine menstra si ma vopsesc apoi...am citit ca primele zile de la conceptie sunt cruciale si nu as vrea sa ii fac rau lui bebe daca tot ma astept sa fie...bine, probabil ca nu afecteaza dar paza buna trece primejdia rea. :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: