Vopseaua de par si sarcina.
Sunt insarcinata in 6 saptamani si as dori sa stiu daca pot sa ma vopsesc cu o vopsea fara amoniac. Chiar nu mai pot sta cu parul asa pentru ca mi se vede diferenta mare la radacini. Daca n-as fi lucrat ar fi fost alta treaba dar asa ma simt chiar prost. Acum vreo 3 saptamani fara sa stiu ca sunt insarcinata mi-am aplicat un nuantator la pliculet dar sincera sa fiu nu s-a prins aproape deloc. Ce ma sfatuiti?
6 comentarii
In sarcina nu prea e indicat sa folosesti nici un fel de substante care pot dauna copilului, sunt studii care sustin ca si anumite creme de fata /corp, vopseluri de par s.m.d ar avea un oarecare efect teratogen.Daca in prima perioada a sarcinii intri in contact cu o astfel de substanta efectele sunt de genul totul sau nimik adica fie nu pateste nimic embrionul fie se produce avort spontan, in a doua perioada a sarcinii fatul isi formeaza organele, substantele teratogene pot duce la malformatii iar in ultima perioada efectul lor este mai mic asupra fatului.Daca te vei vopsii nu inseamna neaprata ca si embrionul va avea de suferit dar asta e o chestie de noroc.
MUlta sanatate!
MUlta sanatate!
Iti multumesc foarte mult pentru raspuns. Mai sigur o sa sun medicul meu ginecolog sa vad ce ma sfatuieste. Chiar nu mai pot sta cu parul asa pentru ca lucrez in invatamant si nu pot sa apar oricum in fata elevilor si colegilor. Oare daca folosesc un nuantator de par nu ar fi mai sigur?
Sincer nu stiu ce sa spun, mai degraba eu as incerca la un plafar..vopea naturala, nu stiu daca este sau nu.Oricum medicul ginecolog va sti sa te sfatuiasca mai bine.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Dar daca e posibil sa fiu insarcinata, dar nu a trecut decat o saptamana de la ovulatie, practic abia peste 7 zile ar trebui sa vina menstra, m-as putea vopsi? Ar putea afecta cu ceva? Practic daca as ramane insarcinata luna asta, in acest moment cred ca nici nu s-a produs inca implantarea...
Sincera sa fiu eu cand inca nu stiam ca sunt insarcinata m-am vopsit cu nuantator. Tot cam la o saptamana de la ovulatie era. Nu cred ca a afectat cu ceva, insa cu vopsea mi-e teama sa ma vopsesc.
Multumesc pt raspuns, oricum m-am hotarat sa astept sa vad daca vine menstra si ma vopsesc apoi...am citit ca primele zile de la conceptie sunt cruciale si nu as vrea sa ii fac rau lui bebe daca tot ma astept sa fie...bine, probabil ca nu afecteaza dar paza buna trece primejdia rea. :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2alergiile si sarcina
- 3operatie in timpul sarcinii
- 5Insarcinata in saptamana a sasea si mi s-a recomandat Utrogestan...
- 3Eczema si vopsitul parului
- 4Sarcina normala sau extrauterina? Va rog, ajutati-ma!
- 7cateva intrebari... despre sarcina
- 6intrerupere de sarcina
- 2cafeaua in sarcina
- 1Scurgere de sange la 6 saptamani de sarcina?
- 0ma pot vopsi cand am urticarie? va rog, un raspuns urgeeent!!
- 0dureri in sarcina
- 2Vopsirea parului in sarcina
- 10sarcina 6 saptamani
- 0Ajutor !!! Sotia mea este in 6 saptamani gravida si ieri a inceput sa aiba crampe si sangerarea usoa
- 2Scalp ars de vopsea de par
Mai multe informații despre: Vopselele pentru par Sarcina saptamana 6
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: