INIMA BATE SLAB
va rog sa-mi spuneti si mie la ce ne putem astepta, si daca e grav.mama este cu tensiune oscilanta, si are cardiopatie ischemica si hipotiroidism.dupa administrarea unor medicamente pentru tiroida si artroflex, pentru coxartroza, are sezatia de sufocare si, ori de cate ori i se ia tensiunea, i se spune ca inima se aude foarte slab.ce e de facut in acest caz?am uitat sa mentionez ca ia si atenolol.
2 comentarii
nu iti pot raspunde la intrebare dar mai adaug eu una: cum ar trebuii sa bata o inima? exemplu: cand faci sport si pui mana la inima o simti ca bate tare; cand mergi normal tot o simti ca bate, dar seara cum mi se intampla mie, pun mana la inima si nu simt deloc, e ca si cum n-as avea... ce se intampla? se odihneste, e relaxata? un raspuns va rog.
i se ia tensiunea zilnic si asistenta asculta bataile inimii cu stetoscopul.aici i se spune ca abia i se aud bataile inimii.si dupa un ekg efectuat, se pare ca inima e slabita.sant de acord ca inima bate in functie de activitatea pe care o ai, dar ea oboseste foarte tare.mi-e teama.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: