Inima-batai

03-10-2016
Ionut-1985
Nu este medic/terapeut
Ionut-1985
Buna ziua, am 30 de ani si de aproximativ o saptamana experimentez niste senzatii foarte ciudate.

In momentul in care ma pun sa dorm dupa-amiaza, inima incepe sa imi bata repede si nu pot inchide un ochi!

Seara prezint urmatoarele simptome:
-frisoane
-respiratie grea
-in momentul in care sunt gata gata sa atipesc pur si simplu inima imi tresare si primesc niste impulsuri/furnicaturi pe spate sau in brate pana in varful degetelor.

Fumez mult/beau cafea...iar ca istoric medical...in urma cu aproximativ 10 ani am fost diagnosticat su suflu sistolic in zona aorta, ulterior a trecut si HTA pentru care la acea data am urmat un tratament cu propanolol!
De asemenea tensiunea arteriala o ia razna de fiecare data cand merg la medic sau cand sunt pus in fata unei situatii in care nu ma simt confortabil...
Imi este frica sa nu mor...toata ziua ma gandesc doar la inima..
2 comentarii
0
03-10-2016, ora 20:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Control Cardiolog
2. Control Endocrinolog
3. Control Psihiatru daca ati eliminat 1 si 2.
Posibil atacuri de panica.
0
04-10-2016, ora 11:09
Dr. Marinescu Mihai
Cardiologie, Galati
Dr. Marinescu Mihai
Buna ziua. Probabil experimentati atacuri de panica. Probabil sunteti o fire mai anxioasa. In orice caz nu strica sa faceti probe de tiroida si un control cardiologic cu electrocardiograma.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici